anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa ma apuc de sala, ce sala mi-ati recomanda pentru a ma tonifia, de a arata cat mai bine, ce fel de sala?. si in cam cat timp s-ar vedea rezultate?

3 răspunsuri:
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Ceao.Poti face asa numitul fitness sau aerobic si sa astepti 1 an sa vezi rezultate sau sa faci culturism cu greutati (evident nu mari) cu multe repetari,pentru ca tu cum nu vrei sa obosesti muschiu cu greutati mari o sa trebuiasca sa faci multe.Tu trebuie sa faci multe miscari,pentru ca ele,cu greutati mici, tonifica corpul, repetitile putine cu greutati mari, cresc muschii.

Evident la inceput o sa ti se para mult sau foarte mult si greu, dar in timp (2 saptamani-1 luna) muschii o sa se obisnuiasca cu greutatea, pe care o sa trebuiasca sa o maresti treptat pana la o greutate care sa-ti tonifice puternic muschii, dar care sa nu-i creasca mult.

Cand faci culturism, rezultatele o sa se vada relativ rapid 1-2 luni, evident in functie de cat de des, cat de lungi si cat de multe exercitii faci.Nu te astepta sa se vada mare lucru daca mergi 1-2 ori pe saptamana la sala, dar daca mergi zilnic (5 zile, sau si in weekend daca este deschis) si tragi 1-2 ore o sa se vada in 1-2 luni rezultatele garantat.

Is prea multe de explicat pe net, ti-am trimis un mesajwinking.

Sper ca te-am ajutat tongue
Ceao big grin

| tranquilaaa a răspuns:

Aerobic sau fitnes

| gatzi2 a răspuns:

Stiu un baiat din petrosani(un oras din judetul hunedoara) foarte bun instructor de tonifiere. Iti va prescrie o dieta cu regim special gen: de dimineata- sex pe stomacul gol si sex oral, la pranz- sex anal si masaj erotic, seara- creampie. Sper ca ti-am fost de folos. Astept funda