| bbttii a întrebat:

Am facut un cont la casa pariurilor pentru a obtine bonusul. Am facut inca un cont cu datele mamei mele, date corecte dar am folosit cardul meu de credit pentru depunere si retragere. De abia dupa am citit termeii si conditiile si am vazut ca nu e voie. Cu toate astea nu mi s-a zis nimic cand am efectuat tranzactiile. A fost acum o luna aprximativ. Ce se poate intampla? Mi se poate cere sa dau bonusul inapoi sau se poate chiar sa fie anuntata politia pentru asta? Tin sa mentionez ca nu am mai intrat pe cont si este soldul 0.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| AlexAL275 a răspuns:

Consider că e o mare problemă. Faptul că joci la casa pariurilor este un obicei problematic, poate că nu conștientizezi, dar chiar dacă uneori câștigi, de cele mai multe ori pierzi până ajungi acolo și s-ar putea ca pierderea să fie mult mai mare decât câștigul. Domnu' nostru de mate chiar ne demonstra anul trecut, că e foarte greu să câștigi și dacă câștigi rămâi pe pierdere rău de tot, nu-ți acoperă câștigul pierderea. Nu cred că vrei să trăiești toată viața din pariuri + că acest obicei este adictiv, odată ce se lipește de tine greu te mai lași. Cel mai bine ar fi să investești în tine, în timpul tău. Caută ceva ce-ți place și fă-l cu drag, învață lucruri noi, practică un sport sau ieși măcar la alergat. Succes!

| bbttii explică (pentru AlexAL275):

Asa am de gand! Multumesc

Răspuns utilizator avertizat
| Users1992 a răspuns:

Mai bine lasa-te de pariuri ca vei ajunge falit.

| geoor a răspuns:

Dacă să zicem foloseai datele unui necunoscut puteai fi acuzat de furt de identitate, lucru care se pedepsește cu închisoare de până la 5 ani. Dacă e doar mama ta presupun că e în regulă. Erau multe cazuri în care oamenii se trezeau cu datorii și cel mai probabil mafioții de la pariuri si băncile care oferă credite în 30 de minute s-au deșteptat.