|

Buna ziua! Ce se mai aude de Diego Costa?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Diego Costa e oficial jucatorul lui Chelsea de ceva vreme.

| explică (pentru miTzuliK93):

Din ce luna? dar de ce a plecat de la Atletico

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Tha_Aditza_1996):

Nu e nici macar o luna de cand s-a semnat hartogaraia. De aia oficial zic, ca zvonuri au fost inca dupa dubla din semifinalele UCL de anul trecut. Nu pot sa-ti spun exact de ce a plecat, dar pot preconiza: bani, performanta pe termen lung. Atletico ramane doar o echipa surpriza. Cum au inceput (ibericii) sa isi vanda multi dintre titularii cu care au ajuns in finala UCL, Costa s-a gandit ca Atletico nu mai are viata lunga in campaniile europene. Cel putin nu va mai dispune de performanta de sezonul trecut. Se aseamanan foarte mult cu cazul Borussia Dortmund, care in sezonul in care a ajuns si ea in finala UCL a excelat pentru ca, dupa, sa intre oarecum intr-un anonimat in ceea ce priveste fazele foarte avansate ale competitiilor externe.

Cu alte cuvinte, Chelsea ii poate asigura un salariu mult mai mare dar si performante constante, luptandu-se multe sezoane la trofeel importante, pe cand Atletico e predispusa anonimatului.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Diego Costa s-a transferat la Chelsea in urma cu cateva saptamani, acum este in cantonament cu echipa antrenata de Mourinho.
O zi buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E la Chelsea Londra

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează