| CoSmInxD25 a întrebat:

Buna ziua big grin Am 99 kg 1, 91 m si 15 ani iar de luni incep sa merg la aerobic. Exista insa o problema, pot merge doar de 2 ori pe saptamana.Eu stiam ca minimul sau „doza perfecta" de sala este de 3 sedinte.Este nevoie neaparata de 3 pe saptamana? Sau,daca este,cum as putea sa compensez o sedinta acasa?
Multumesc, fundă

Răspuns Câştigător
| Syndre a răspuns:

Slăbitul e mai mult de 90% dietă. Poți să nu te miști de pe scaun și să slăbești sau poți să alergi zilnic și să te îngrași.
Dacă vrei să slăbești primul lucru care trebuie să-l faci e să mânânci în deficit caloric. Dacă îți vine prea greu să-ți calculezi caloriile încearcă să mânânci doar alimente slabe în calorii: pește, carne slabă, legume și lactate(până în 7-10% grăsime). Evită carbohidrații, zahărul și grăsimile. Fructele n-ar trebui scoase de tot dintr-o dietă în opinia mea, dar redu cantitatea 100-200 grame e de ajuns.
Ca să revin totuși la întrebarea ta, 2 ore pe săptămână de aerobic nu e cine știe ce efort fizic. Arzi câteva calorii, dar nu un număr destul de mare cât să fie un factor decisiv în dieta ta. Mult succes!

3 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Acasa poti face doar cardio, altfel de antrenamente nu exista pentru slabit.

| CoSmInxD25 explică:

Multumesc,mai astept pareri

| Opincaru_Alexandru_1988 a răspuns:

Total de acord cu Syndre...dar pe langa poti face jogging zilnic. Iti iei telefonul sau mp3 playerul cu muzica favorita si alergi. Si eviti prajelile, fast-food-urile si bauturile carbogazoase gen cola, pepsi, fanta etc.