| Alexandra11245 a întrebat:

De curând, (luni mai exact) m-am apucat de niste exerciții fizice pentru fund (nu judecați). Marți m-am trezit cu o febra musculara care este destul de puternica, asta nu m-a împiedicat sa continui cu exercițiile. Astazi fiind miercuri ma gândeam sa continui cu ele pana vineri, iar după sâmbătă si duminică sa fie zile de odihna, iar după sa incep din nou la fel săptămâna viitoare. Credeti ca e bine, sau ca febra musculara se va agrava? Având in vedere ca pe toate siteurile pe care le-am citit spuneau ca atunci când contui sa faci exercitii te ajuta sa scapi mai repede de febra. Este adevarat sau este vreo cauza prin care mi-as "termina " mușchii picioarelor? DAU FUNDA si astept răspunsuri cât mai rapide!

4 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

De ce sa antrenezi zilnic aceleași grupe? Cand se mai recuperează ca sa se dezvolte? Cu restul corpului, ce faci? 1 data pe saptamana, maxim 2 ori (poate ai un genetic ok) e de ajuns. Dacă eu iti rup o mana si dupa continui sa te lovesc in mod repetat in ea, ti se va vindeca mai repede? Cam asa e si cu ce ai citit tu pe acolo happy

| Kerre a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

De ce spui asta? Ce exemplu ai dat tu acolo este paralel cu Febra Musculara, s-a dovedit stiintific ca daca ai Febra musculara si continui sa te antrenezi sansele sunt de aprox 60% sa iti dispara mult mai rapid.

| Kerre a răspuns:

Pentru inceput de ce faci exercitii zilnice? Majoritatea stiu ca muschii cresc in zilele de odihna nu cand sunt antrenati, si de ce faci doar exercitii pentru fund? Trebuie sa lucrezi toate grupele de muschi pentru a avea un corp echilibrat si armonios. Cat despre febra musculara da daca continui cu exercitiile va disparea dar daca tine mai mult timp atunci inseamna ca nu te-ai antrenat cum trebuie sau nu te alimentezi corespunzator.

| Simona_Canura_Marius_1998 a răspuns:

Buna sfatul meu este sa mananci o lingurita de zahar inainte de a te apuca de exercitii si nu o sa mai ai febra