| Daniel_George_1997_w08X a întrebat:

Buna ziua /seara TPU, am si eu o problema. De cateva zile ma doare soldul stang si putin spatele daca alerg cat pot sau ma fortez sa merg mai repede. Eu de fel fac foarte mult sport in fiecare zi. Nu stiu care ar putea fi cauza. Farmacista a spus ca ar putea fi rinichii, am luat nurofen forte si am baut niste ceai de sunatoare(a spus ca e bun pentru rinichi) dar degeaba. Eu nu am mai pus gura pe orice inseamna suc de o saptamana. Si inca cateva chestii, daca stau in fund drept ma doare, ar putea fi o intindere? Am 16 ani. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi, peste o saptamana vreau sa ma duc la munca si vreau sa ma fac bine. Daca as face o pauza o saptamana ajuta cu ceva? Multumesc anticipat

4 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Daca nu stii cauza, cel mai sigur mergi la medic. Nici nu ai spus foarte exact ce te doare si dupa cum vezi deja s-a trezit unul sa-ti dea diagnostic. Pana atunci ia pauza de la sport si incearca sa eviti activitatile care iti provoaca durere.

| mr009 a răspuns:

Probabil o întindere sau o luxație, mergi la medic.

| Vfor a răspuns:

Salut, problema e cred eu ca ai un picior mai lung decât celălalt, 2cm e limita la care soldul sa nu răspundă cu dureri, pune ți tălpici in adidas pe piciorul mai scurt și va fi suportabil însă nu nedureros!

| AnastasiaK a răspuns (pentru Vfor):

Deci concluzia ta e ca i-a crescut unul dintre picioare peste 2cm de la o zi la alta?