| AlexAVR a întrebat:

Bună ziua TPU.
Vreau să știu și eu de unde pot cumpăra Testosteron Injectabil și Danabol (pastile) la cele mai mici prețuri, iar comanda să o plătesc când îmi vine coletul, nu pe site-ul lor cu cardul.
Puteți lăsa link-urile cu site-urile de unde pot cumpăra, cel care îmi va da cele mai bune site-uri va primii fundă.
Succes și mulțumesc!

13 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Un TSH, FT4, STH nu vrei?
Nu te juca cu hormonii, o sa-ti para extrem de rau peste ceva timp, ti-o garantez. Daca nu ai recomandare de la medic nu te juca.
Apropo, stii ca de la prea mult testosteron poti sa ramai impotent?

| AlexAVR explică (pentru CuriousStuff):

Vreau răspuns doar la ce este în întrebare. happy

| anamariarot a răspuns:

De ce sa iti injectezi testosteron si sa iei anabolizante? Vrei sa arati ca o gorila, sa iti dai tot organismul peste cap si nu stii cum? Ai internetul la dispozitie, se stie cat de nocivi sunt steroizii sintetici si totusi vrei sa ii iei... Infarct miocardic(intreruperea fluxului sangvin la nivelul inimii=> moarte celulara care poate duce si la moartea individului), aritmii(dereglari are ritmului cardiac), ateroscleroza(depunere de colesterol in vasele de sange), acnee, caderea parului, exces de sebum, par excesiv pe corp, modificari ale dispozitiei, agresivitate sunt doar cateva dintre riscurile sau efectele negative. Vrei sa mori mai repede si nu stii cum?
Vrei sa dai pe spate vreo pitipoanca cu forme de invidiat? Forme care vor arata ca umflate cu pompa... http://proteinfart.proteinfart.netdna-cdn.com/......hammad.jpg http://proteinfart.proteinfart.netdna-cdn.com/......ations.jpg
Astia-s utilizatori de steroizi, iar pe mine ca fata, femeie in devenire, nu ma atrag deloc. Sunt dizgratiosi si te asigur ca majoritatea fetelor/femeilor gandesc la fel. Baga-ti mintile in cap, ca nu-i de joaca cu sanatatea!

| AlexAVR explică (pentru anamariarot):

Vreau răspuns strict la ce am întrebat. happy

| anamariarot a răspuns (pentru AlexAVR):

Cati ani ai?

| anamariarot a răspuns (pentru AlexAVR):

Acum am vazut pe profilul tau... Parintii tai stiu? Multumeste-le oamenilor care te "trag de urechi" in cazul asta, ca o sa-ti musti mainile peste cativa ani, iar efectele vor fi ireversibile. Esti baiat mare, lasa porcariile.
"Cand iti spune unu' ca esti beat, il trimiti la culcare. Cand iti zic doi ca esti beat, trebuie sa te duci sa te culci."

| AlexAVR explică (pentru anamariarot):

Știu, sunt de acord și ei.
Tot nu văd răspunsurile la întrebare, fără supărare.

| anamariarot a răspuns (pentru AlexAVR):

Pai ai mai folosit, dar esti novice. E la fel ca in cazul fumatului. In primii ani n-ai nimic, apoi incep sa ti se ingalbeneasca dintii, sa ti se usuce tenul, sa ti se depuna gudroane pe artere si in final sa faci cancer. Bineinteles, bolile pot diferi. Partea buna la fumat e ca iti poti readuce organismul cat de cat pe fagasul normal daca renunti la tigara, dar in cazul anabolizantelor te si flescaiesti ca unul care a slabit 100 de kg

| cristiww a răspuns:

A mers treaba?

| HappinessForever a răspuns:

Vezi poate gasesti mai bine ceva anabolizanti pentru IQ ti ar prinde bine.

| AlexAVR explică (pentru HappinessForever):

Nu stiu cum sa-ti zic, dar cu arfele astea daca-ti dau un cap in gura nu mai comentezi 2-3 ani.
Esti un non-lifer d-ala de face de 4 zile sala si scrie "Gym Lover", "Passion" sau d-alea pe Facebook, nu? Du-te si joaca-te ca unii au treaba.