| Kogaion a întrebat:

Ca e destul de dezbatut acest subiect, credeti ca FCSB (Steaua) va avea castig de cauza la TAS? LPF a specificat clar ca sunt luate meciurile directe din play-off, FCSB a gasit o chichita in regulament, din cate am mai auzit, unii avocati au spus ca Viitorul e campioana, altii spun ca FCSB, voi ce ziceti?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Regulamentul a fost prost facut si este interpretabil, asa ca FCSB are unele sanse ca TAS sa-i dea dreptate.
Desi sunt fan Steaua de cca 65 de ani consider ca Viitorul a meritat titlul, avand in vedere ca a terminat si faza I-a a campionatului pe primul loc. Daca nu se injumatateau punctele din faza I-a atunci Viitorul ar fi avut mai multe puncte decat FCSB si nu se mai punea problema actuala. Consider ca a fost o prostie cu injumatatirea punctelor si cu golaverajul pornit in play-off si play-out de la zero, avand in vedere ca s-au castigat pe teren.

| Kogaion explică (pentru Ioandelasal):

Dupa parerea dvs, banuiesc ca ati citit acele paragrafe, stiu ca sunteti avocat, are sanse Steaua la TAS? In conditiile in care LPF, a dat un comunicat cum ca se iau doar meciurile din play-off?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Kogaion):

Nu sunt avocat, am fost jurist si in prezent sunt pensionar.
Cred ca are putine sanse.

| Drimmero a răspuns:

Viitorul e campioana pe merit,, Becali ar face mai bine fotbalului daca ar lasa echipa si antrenorul sa-si faca treaba decat sa caute pomana la tribunalele inalte,, mult mai bine ca a luat Viitorul!

| T0T a răspuns:

Normal Viitorul e campioană, ar fi jenant să li se acorde titlul lui FCSB. Unii mai ziceau că va fi meci de departajare între cele 2. Eh LPF, ce să le ceri.

| Voro a răspuns:

Daca lucram cu regulamentul in fata, atunci FCSB e campioana.

| MihaelViorel a răspuns:

In cazul de fata cand 2 echipe se afla la acelasi nr de puncte se face departajare prin golaveraj. Daca in cazul in care golaverajul este la fel atunci departajarea se face prin metoda meciurilor directe iar daca si in acest caz rezulta egalitatea dintre acele echipe atunci va fi o alta confruntare intre cele 2.

| Kogaion explică (pentru MihaelViorel):

Gresit! Prima data se face prin meciuri directe, dupa se face dupa golaveraj.