| Raulcbr2001 a întrebat:

Cam cat ar costa o bicicleta buna pentru distante lungi si viteza?
Buget de 800-900 de lei, am de unde alege o Mountain Bike?
Dau funda. :-)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu îți recomand bicicleta aceasta
https://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-rockrider-st-100-id_8400336.html

Și îți voi spune de ce. Ți-o recomand pentru că o dețin. Este și prima bicicletă, abia în urma cu trei luni am învățat sa merg pe bicicletă. Nu ma consider mare expert în biciclete, însă la distante lungi îți zic că nu m-a lăsat în drum. Am mers cu ea prin pădure, am traversat râuri, am mers prin noroi, trasee cu pietre foarte mari încât abia puteai să mergi pe bicicletă. Însă niciodată nu mi-a făcut pană atunci când m-am aflat într-o drumeție. Am fost cu bicicleta asta între 80 și 150 km într-o singura repriza și niciodată nu m-a lăsat balta. Pană am făcut de 2 ori însă eram acasă, în oraș. Sau poate sunt eu norocos pentru ca citeam ieri un articol pe un blog cum cineva povestea drumeția pe bicicletă. Cică a făcut pana pe ambele roti. Cum puii mei? Eu nu am pățit asa ceva.

| Gabriel_Ianis_2000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Recomand, o am si eu

| anonim_4396 a răspuns (pentru Gabriel_Ianis_2000):

Alaltăieri am făcut altă drumeție pe bicicletă, 155 km in total cu dus - întors. Nu mi-a făcut pană, nu mi-a creat probleme. Însă trebuie să schimb șaua, ma cam doare fundul de la ea. Recomand șaua cu gel, mai ales pentru drumeții pe distante mari.

| Raulcbr2001 explică (pentru anonim_4396):

Am fost în Decathlon și am văzut ceva cu 850 de lei. Ideea e că toate arată frumos dar pentru asta ar trebui să mai aștept un timp.
I-ai făcut ceva upgrade-uri? =D

| Gabriel_Ianis_2000 a răspuns (pentru Raulcbr2001):

Ii poti pune o husa pe sa deoarece este cam tare.

4 răspunsuri:
Întrebări similare