| AndrejO a întrebat:

Cand se vor redeschide salile? Nu mi se pare normal ca multi sportivi ca mine care depind de asta pentru a continua performanta sa nu putem sa ne antrenam.

26 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nici mie nu mi se pare normal să nu pot ieși în parc fără să risc să iau amendă, ceea ce e mult mai necesar decât sala ta și nu mă vezi că mă plâng

| AnastasiaK a răspuns (pentru Adry05):

Tu poti sa iesi pe langa parc, cu declaratia dupa tine, bifat sectiunea cu activitate fizica in apropierea locuintei si ai rezolvat. Dar de curiozitate, de cand o plimbare prin parc e mai importanta decat antrenamentul unui sportiv de performanță?

| Adry05 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Nu stau pe lângă niciun parc, deci ar trebui să mă plimb printre blocuri, o adevărată plăcere. Și la cât îs aștia de nebuni mă pot trezi cu amendă și pentru așa ceva. a luat unu că și-a dus mașina la service s-o repare că trebuia să plece să ducă copilul la un spital în alt oraș și nu avea cum să plece cu problema respectivă și i-a dat amendă că a zis că nu e urgență asta.
Nu crec pățește nimic că stă 2-3 luni fără antrenamente, hai să nu mai dramatizăm atât că nu e singuru care are de suferit. Și mie mi-e dor să pot să mă plimb fără să-mi fie frică că am depășit nu știu ce limită de distanță ca să apuc să văd mai mult teren cu iarbă. Nici la magazin la colț nu pot să mă mai duc fără o hârtie și el se plânge că stă pauză 2-3 luni cu antrenamentele

| AndrejO explică (pentru Adry05):

Cand stai si spargi seminte in parc toata ziua, nu stii ce inseamna 2-3 luni fara antrenament pentru un sportiv de performanta. Tu nu patesti nimic fara plimbarea ta in parc, sa stai fara sa faci nimic 2 luni pentru un sportiv inseamna sa pierzi o gramada din progresul facut.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Adry05):

In 2-3 luni fara antrenamente patesti multe. De sportul lui nu stiu exact, dar pot sa-ti spun despre ce practic eu.

Si dupa 2 saptamani se simte diferenta. Sa nu mai zic ca s-a nimerit in plina perioada competitionala. Profesionistii castiga sute si mii de euro pe un meci. Sa ma scuzi, dar eu cred ca plimbarile tale nu iti aduceau astfel de beneficii. In plus, daca tu peste 2-3 luni te intorci la activitatile tale obisnuite, sportivii se intorc dupa vreo 5 luni ca nu mai e nimeni in aceeasi forma dupa atata pauza.

| Adry05 a răspuns (pentru AndrejO):

Te-ai simțit mai inteligent după afirmația aia, nu? deci în mintea ta gata, singuru lucru pe care poți să-l faci în parc e să spargi semințe. O minte care poate să scoată o afirmație atât de tâmpă, o las să se odihnească în continuare. Poate îți mai antrenezi mușchiul creierului dacă tot nu mai ai acces la ceilalți că l-ai neglijat cam mult.

| Adry05 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Nu neapărat plimbarea, mă refer că ni s-au pus restricții până și pe cele mai banale lucruri, normal că într-o sală nu mai e acces. Nu e plăcut pentru nimeni dar ne adaptăm cum putem. Destui oameni și-au pierdut și o să-și mai piardă job-uri în continuare și o să fie ditamai criza economică, crec sunt mai importante aspectele astea decât o perioadă de pauză de la sport, zic și eu.
O grămadă de oameni au pauză la activitatea profesională sau o pierd de tot, nu numa sportivii, așa că afirmația cu pierderea materială e irelevantă.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Adry05):

Deja vorbesti doar de dragul de a te contrazice. Pentru unii sportul e fix un job, intelege asta. Doar ca, spre deosebire de un vanzator sa zicem, care ramane fara job azi si se reangajeaza altundeva peste 3 luni si face fix acelasi lucru ca inainte, sportivul se opreste azi, iar peste 3 luni nu mai poate sa revina unde era inainte de pauza. Mai dureaza inca vreo 2 pana sa fie la fel. Also, o gramada de oameni primesc ajutor, șomaj tehinc, un procent din salariu, whatever. Sportivului care NU a avut indemnizatie ce ii dai?

Asa ca nu e nimic irelevant aici in afara de plimbarea ta prin parc. Iar problema legata de sportivi e exact la fel de relvanta precum a oamenilor fara job.

| Adry05 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Păi da, și aia am și zis, cum oamenii ăia și-au pierdut job-ul, așa și-l pierd și sportivii. Dai în sus și-n jos cu plimbarea, am zis foarte clar, ni s-au luat tuturor și cele mai banale lucruri, să nu mai poți merge 2 colțuri fără o hârtie e groaznic. O să-și revină toată lumea la normal și gata. Pe toți ne afectează într-un mod sau altul, aia zic, degeaba o dați de parcă drama cea mai mare și cele mai mari pierderi ar fi la voi

| AndrejO explică (pentru Adry05):

Nu e cea mai mare drama la mine, dar sa compari plimbarea ta in parc cu munca unui sportiv arata cat de paralel/a esti cu acest domeniu.

| Adry05 a răspuns (pentru AndrejO):

Repet a 10-a oara, am comprat cu ncele mai mici banalități care ne-au fost luate tuturor. Crezi că e confortabil sau dorită de cineva situația asta?! E o situatie DE URGENȚĂ și toți suferim, toți pierdem lucruri. când se termină ne revenim toți încetu cu încetu și aia e. toți sportivii îs ținuți în spate, nu doar tu, nu e ca și cum ei o să aibă avantaj în fața ta după ce se termină toată treaba asta

| darrio2007 a răspuns:

Dar ca sa te imbolnavesti si sa imbolnavesti si pe altii este permis? Alearga prin curte sau in jurul blocului, asta este permis.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Toti sportivii din lume sunt in pauza, tot sectoruk de turism si transport e in pauza si la pamant. Economia se chinuie, dar probabil s au salvat mii de vieți. Asa ca sala ta e mai puțin importantă. Se vor deschide peste 2 3 luni probabil

| AndrejO explică (pentru suntserios):

Dar nu imi permit sa stau 2 luni fara antrenamente, ar trebui pentru sportivi sa fie deschise.

| Wr3nch a răspuns (pentru AndrejO):

Sa vezi ce sport de performanta faci daca iei corona si ramai cu leziuni permante la plamani. Direct aur la olimpiada.

| AndrejO explică (pentru Wr3nch):

Sunt tanar, e ok, nu voi muri

| suntserios a răspuns (pentru Wr3nch):

Daca esti sportiv de performanta te antrenezi si acasa.

| AndrejO explică (pentru suntserios):

Nu pot in sportul meu

| suntserios a răspuns (pentru AndrejO):

Se antreneaza înotători acasa si nu poti tu?

| Wr3nch a răspuns (pentru AndrejO):

Nu dar is sanse sa pierzi pana la 30% din capacitatea oulmonarahappy Rau sa te gandesti doar la muschi in loc de sanatate.

| AndrejO explică (pentru suntserios):

Eu fac powerlifting, crezi ca am bani de cumparat o sala intreaga acasa?

| brokxy a răspuns (pentru AndrejO):

Scuze de deranj, dar mai ridica si tu prin casa, frigiderul, mobila, patul laughing laughing laughing Glumesc glumesc

| darrio2007 a răspuns (pentru AndrejO):

Dar ce sport faci?

| Cosmin86 a răspuns (pentru AndrejO):

Impinge/trage masina in jurul blocului. Nu glumesc, eu am facut asta: pun sotia la volan si trag cu un ham.

| AndrejO explică (pentru Cosmin86):

O sa se uita lumea la mine ca la urs laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toți sunt în situația ta. Dacă faci asta la nivel profesional cumpără-ți minimul necesar ca să nu te oprești de tot.