| Anonigga a întrebat:

Care este mai buna pentru slabit carnitina lichida sau carnitina pastile, si de ce, ati luat vreodata si v-au ajutat?

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Decat sa dai copy paste de pe net mai bine nu mai scrii nimic, mai ales daca oricum habar nu ai de subiect.

Singura diferenta intre carnitina lichida si cea pastile este forma de agregare, iar cea lichida in general este mai bine absorbita in organism decat cea pastile, acesta fiind cam singurul motiv care ar face-o sa fie mai buna, in rest substanta activa este absolut aceeasi.

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Le-am incercat pe toate. Sincer prefer sub forma de pastile, e mai usor de transportat si luat.

Si da, ajuta, dar foarte putin. E bine s-o iei in general pentru energie si pentru sanatate, mai putin pentru slabit happy

| petre059 a răspuns:

Ce este L-Carnitina?
L-Carnitina este un nutrient natural care joacă un rol esenţial în metabolismul energetic al corpului. Pe vremuri, era cunoscută sub numele de vitamina BT. L-Carnitina transportă acizii graşi în „furnalele" celulelor.

Doar aici se poate genera energie din acizii graşi. Fără L-Carnitina, aceşti acizi graşi nu pot ajunge la locul generării energiei. L-Carnitina este importantă pentru furnizarea energiei multor organe din corp, cum ar fi inima, muşchii, ficatul şi celulele imunitare. deci nu cred ca carnitina e buna la slabit, cauta pe google mai multe despre ea.

| petre059 a răspuns:

"desteptule"el vrea de slabit nu sa puna pe el, si i-am dat sa-si faca o idee, si de acolo sa inceapa sa caute si el, mai bine cand citeste si vede cu ochii lui decat ce spune un "destept" ca tine sau un "redus" ca mine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru petre059):

Folosesc L-carnitina in perioada de definire de ANI DE ZILE, asa ca stiu pentru ce este.

ramai cu copy/paste...

| EllaMazerschi a răspuns:

Carnitina te ajuta doar sa transpiri mult, iti recomand pastilele...si bineinteles trebuie sa faci sport ca sa transpiri