| Blindeye a întrebat:

Care este vârstă potrivita pentru a merge la sala? Eu am 14 ani. E prea târziu? Cate zile pe săptămână este bine sa faci și câte ore pe zi?

Răspuns Câştigător
| Eduard619 a răspuns:

E tarziu rolling on the floor)?
Nu frate la sala trebuie sa mergi de la 16 ani in sus din cate stiu eu.dar daca vrei sa te apuci o iei incet de 2-3 ori pe saptamana 2 ore.

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Orice varsta. Exercitiile, insa ar trebui facute adaptat varstei. O data de doua ori pe saptamana este de ajuns cu conditia ca sa faci gimnastica zilnic.

| SiLaS a răspuns:

17-18 ani. Daca te duci la 14 ani la sala in primul rand nu o sa ai forta necesara si testosteron necesar pentru dezvoltarea masei musculare

| Walrider a răspuns:

La varsta de 14 ani este prea devreme. Mergend la sala si ridicand greutati iti supui oasele si mai ales coloana la o presiune destul de mare. Acest lucru te va afecta in principal prin faptul ca nu vei mai creste in inaltime. Din punctul meu de vedere ar trebui sa astepti cam pana la varsta de 16-17 ani inainte sa te apuci serios de tras de fiare.winking Cat despre frecventa, un program destul de bun este sa mergi cam de 4 ori pe saptamana la sala pentru a-i permite muschiului sa se refaca. Cate o ora/ o ora si 15 minute este un timp suficient pentru fiecare sedinta ( dar sa tragi serios nu sa faci 8 repetari la piept si dupa aia 2 minute pauza) laughing In timp ce iti relaxezi un muschi antrenezi altuwinking De exemplu ai facut pentru piept, treci la triceps, ai terminat tricepsu bagi la picioare si tot asa. Sper ca ti-am fost de ajutor, numai bine big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru Walrider):

" nu sa faci 8 repetari la piept si dupa aia 2 minute pauza"

dar tu ce pauza faci dupa 8 repetari?

| Manea_Valentin_2000 a răspuns:

E varsta perfecta sa te apuci tocmai acum se dezvolta corpul cum trebuie big grin sper ca ti-am fost de ajutor