anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Câștigă mâine :
Uruguai
Portugalia
Elveția
Și Brazilia contra echipelor adverse? Serbia am văzut ca a jucat excelent, ar fi în stare sa scoată un egal cu Brazilia? Dintre toate care credeți ca se încurcă? La care vedeți o surpriza?

11 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Parcă văd că Brazilia pierde, așa cum au pierdut și frații lor argentinieni.

| anonim_4396 explică (pentru sabin89):

Serbia a cam jucat excelent, peste așteptările multora, nu ar fi o surpriza sa facă un egal, și Germania parca a luat bătaie de la Japonia, aici se fac manevre, Danemarca care e o forță nu a fost în stare cu aia sa înscrie un gol cu Tunisia parca, e prea ciudat.

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Uruguay,Elvetia si Portugalia o sa castige lejer dar la Brazilia-Serbia prevad un egal specetaculos cu goluri de generic si multe ocazii de ambele parti.

| anonim_4396 explică (pentru LordCristobal):

Crezi? Coreea de sud nu e o echipa modesta, poate produce și ea surprize mai ales ca la Uruguai nu joaca Cavani

| vodami92 a răspuns:

Nu prea imi place deloc mondialul asta! numai exista valoare! etc! totul e pe smecherie! dar conteaza sa si fii atent! sa nu iti stea mintea in alta parte! cum a facut poftim Germania! prosti! preocuparea lor era banderolele cu insemnul lgbt! imi pare rau si de argentina! sper sa isi revina si Germania si Argentina!

| anonim_4396 explică (pentru vodami92):

Ba nu știu ce sunt cu rezultatele astea, dar e prea ciudat, nu mai poți nici la pariuri juca. Pai nemții sunt asa multi, nu doar fotbalul sa întors cu susul în jos ci întreaga lume dacă a ajuns sa fie promovat asa ceva. Se fac manevre îți dai seama ce sărăcie e în întreaga lume. E păcat mare ca nu joaca naționala noastră, meritam sa ne calificam avem valoare dar jucătorii sunt puțin aerieni, discotecile le-a luat mințile și banii mulți nu mai e disciplina cum era când juca Hagi dar nici fotbaliști nu prea avem. Din nou CFR Cluj a mai spălat puțin din rușine calificându-se. Și Portugalia vad ca se chinuie cu Ghana, e posibil de altfel sa nu mai existe naționale modeste, jucătorii trag maxim ca să facă o figura ok și la cluburile unde joaca de aia echipele astea joaca asa cu toată dăruirea, dacă fac o figuri frumoasa la mondial le creste cota pe piața transferurilor au oportunitatea sa fie transferați la o echipa mai buna, la un brand în Europa.
Nici la nivel de cluburi nu prea mai vezi echipe asa slabe, Kosovo a crescut foarte mult în ultimul timp la nivel de cluburi și alte cluburi din campionate modeste care altădată ii băteam lejer cum e dudelange care ne-a scos fotbalul din cap și arfele echipa din Luxemburg.
E ciudat oricum ce se întâmplă cu turneul asta

| vodami92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ei poate se mai schimba cate ceva!

| anonim_4396 explică (pentru vodami92):

Ți-am dat amuzant ca tot pui semnul exclamării la fiecare cuvânt laughing
Dar nu dai răspunsuri eronate. Te știu ca user ai avut o poza cu o tipa blonda o perioada parca.
Ești de treaba happy respect!

| vodami92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc! dar nu chiar se poate schimba ceva! eu nu concep un mondial fara anumite tari de baza!

| vodami92 a răspuns:

Eu unul nu vad niste sferturi ca lumea! fara Argentina Olanda Germania Spania Franta Anglia Brazilia chiar Portugalia! pe cine naiba sa vad pe Arabia Saudita! Qatar! Maroc! Iran! lasa-ma cu astea! eu inteleg ca se tine in Qatar! dar nu e obligatoriu ca echipele arabe sa fie privilegiate! cu ce drept! cu ce scop!