| NiculaiMarianTraian a întrebat:

Cate abdomene ar trebui sa fac zilnic pentru a scapa de colacei/burta

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Reghqen a răspuns:

De ce zilnic?
Abdomenele se lucrează de 3 ori pe săptămână, nu în fiecare zi.
Mușchii se dezvoltă în zilele de pauză.
Lucrează abdomenele de 3 ori pe săptămână cu o oră minim la fiecare antrenament, iar după aproximativ 6 luni ar trebui să apară primele rezultate!

| alecsawng01 a răspuns:

Ca sa scapi de burta, nu trebuie sa te axezi doar pe abdomene, nu asa functioneaza, tu vei lucra doar muschii ce se ascund sub grasime, neavand nici un rezultat, din pacate laughing ca sa scapi de burta trebuie sa faci in general exercitii cardio (burpees, jumping jacks, sarituri de coarda) si exercitii mai complexe ce includ mai multe grupe de muschi( plank, mountain climber, russian twist e foarte bun iarasi), iti recomand sa descarci aplicatia fitify(e gratuita) iar acolo vei gasi o sectiune pentru custom workout, unde iti poti creea tu un workout pentru acasa, foarte usor, foarte rapid, e si foarte buna aplicatia tocmai pentru ca iti arata cum trebuie facute, combina mai multe exercitii intr-un antrenament pentru a vedea rezultate. Iti recomand sa incepi mereu cu acele exercitii de cardio (jumping jacks, butt kickers, burpees) drept incalzire, apoi iti structurezi cum vrei tu, si mereu sa termini cu stretching. Toate exercitiile pe care ti le am spus le vei gasi in aplicatie. Daca ai alte nelamuriri, nu ezita sa mi dai mesaj.

| andreiandu211 a răspuns:

Salut, sunt antrenor personal online, daca vrei te pot ajuta cu sfaturi, programe nutritionale si antrenamente, andreiandu211 pe Instagram.

| Crocodilalbastru a răspuns:

Salut! Asta depinde de la persoana la persoana. Îți las aici un video care sper sa te ajute, îți recomand să te uiți și la clipul pe care îl recomandă și este pus în descrierea videoului https://youtu.be/3i93fFlt5_g