Întrebare recomandată | Vernusio a întrebat:

Cate abdomene trebuie sa fac zilnic ca sa slabesc?

17 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu slabesti dacand abdomene decat iti cresti masa musculara in timp dar tinand si dieta.Am incercat sa scap de burtica astfel da nu functioneaza daca nu ti un regim si nu faci si alte exerciti.Cauta pe net exercitii petru ce ai nevoie fa dimineata si seara cateva min sau mergi intr-un parc cu aparatura fitnes si respecta mesele

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Ai deja unu; de la mama natura. nu te mai chinui sa faci alte abdomene, ca nu vei reusi fara maica stareta.winking laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam toate intrebarile pe care le-am vazut puse de tine sunt pe tema asta. In loc sa pui 50 000 de intrebari de genul, nu mai bine incerci sa-ti intelegi organismul si ce inseamna sa slabesti? Ti-ai folosi timpul pe care-l petreci punand intrebarile intr-un mod mult mai productiv si ai avea si rezultate.

In fine, iti voi raspunde strict la intrebare ca nu stau sa-ti explic chestii care daca te-ar fi interesat se puteau afla usor. Abdomenele corecte exacutate timp de 30 de min ard aproximativ intre 100 si 150 de calorii. Numarul exact depinde de cum le executi si de greutatea ta. Cate sa faci ca sa slabesti este o intrebare aproximativ(exact!) stupida. Trebuie precizat cat sa slabesti, in ce perioada de timp si ce consumi tu pe percursul unei zile(nu neaparat ce consumi, ci numarul de calorii). Daca ai fi precizat informatiile astea, ti-as fi putut da un raspuns. Cum nu le-ai precizat, va trebui sa folosesti informatia pe care ti-am dat-o eu ca sa aflii singur/a.

A, de asemenea, poate ar trebui sa fiu draguta sa precizez ca:
1. Nu e ok sa faci abdomene zilnic. Iti epuizezi muschii, acestia au nevoie de 1-2 zile de pauza dupa o zi in care i-ai antrenat.
2. Abdomenele nu sunt cele mai eficiente exercitii pentru slabit. Cardio este mult mai eficient.
3. Abdomenele ajuta mai mult la accelerarea metabolismului in timp(fiind exercitii de forta) decat la arderea caloriilor pe moment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa faci treptat.Adica sa incepi prima zi cu 5, a dou zi cu 10, a treia cu 20 si tot asa pana la 50 pe zi. Dupa aceea mai faci 50 urmatoarele 2 zile si sa vezi ca o sa slabesti cam 20 kg.

| 1231242 a răspuns:

Intre niciunul si zero, probabil ca sunt prea multe de facut, dar ma rog...

| farfuriaverdex a răspuns:

De burta se scapa printr-o alimentatie corecta sinu prin abdomene, daca vrei sa slabesti cauta cateva exercitii de tip HIIT pentru inceput, aceste exercitii combina cardio cu forta, lucrezi cu propria greutate corporala, apoi poti trece la exercitii cu greutati.

| JoookkkeeeRRR a răspuns:

Facand sport in fiecare zi si tinand un anumit regim, poti slabi

| Fancyuiop a răspuns:

Până la epuizare și încearcă să-ți întreci limitele.Nu e problemă dacă faci febră, contează să-ți atingi scopul.Baftă!

| DoarStefan a răspuns:

Incearca sa faci de patru ori pana la epuizare de patru ori pe zi

| imibatpisica a răspuns:

Incepe cu unu

| Vlad_Rosu_1997 a răspuns:

Nu slabesti daca faci abdomene, doar rupi fibra si intaresti musculatura. daca vrei sa slabesti trebuie sa tii regim(adica fara chestii prajite in ulei sau mancaruri facute in mai putin de 30 de minute) si sa faci multe iesiri pe-afara alergand timp de 1 ora dimineata, la pranz si seara.

| Ciclovan_Darian_1994 a răspuns:

Abdomenele nu sunt de ajuns, cauta-ti un program in functie de greutatea ta.Adopta si o dieta, sau macar redu din grasimi si carbohidrati, renunta la sucuri indiferent ce marca iar dulciurile nu intra in discutie.Bafta!

| Nutella09 a răspuns:

Daca vrei sa slabesti, abdomenele nu iti vo folosi, ele te ajuta la formarea muschilor, dar daca ai grasime, nici patratele nu se vor observa.
Cel mai bine este sa te apuci de alergat. Acesta te va ajuta nu doar sa slabesti uniform, dar si sa-ti tonifici pielea.
La fel ca alergatul, am inteles ca saritul corzii e la fel de eficient. Din cate am inteles daca sari coarda 30 min poti arde pana la 500 kcal. Desigur ca e greu sa sari coarda 30 min fara oprire, insa tu formeaza-ti un program si incepe de la vreo 200 sarituri si pe zi ce trece tot mai adauga.
Insa daca vei mai tine cont si de un regim sanatos atunci rezultatele vor aparea si mai rapid.
Succes!

| Iosif9619 a răspuns:

Nu slabesti de la abdomene doar iti dozvolti patratelele dar daca ai grasime tot nu o sa se vada ...ai grja ce mananci si poti face miscare multa si dupa ce ai dat jos din grasimea de pe burta o sa se vada patratelele! Si o sa slabesti tot numai daca renunti sa mai mananci prostii!

| DaniEFH a răspuns:

Cred, ca ar fi mai bine daca ai incepe un antrenament personal, sa zic asa. Intr-o zi faci cateva abdomene, cateva ture de teren, geneflexiuni si dupa faci o pauza o zi-doua, dupa incepi din nou si incet, incet incepi sa cresti numarul de repetari. Totusi daca te pui sa faci exercitile astea le faci cu o ora dupa ce mananci.

| TazBELEAUA a răspuns:

Cate vrea sula mea

| AjutorSAMP4 a răspuns:

Asta depinde doar de corpul tau.winking. Pentru a slabi trebuie sa fregventezi sala cat mai des. Iar intructori de acolo iti vor explica mai bine. Sunt diferite aplicatii pe care trebuie sa le urmezi, in jur de 1 luna. Este alegerea ta!
Funda?