| iwantananswer a întrebat:

Ce este B.C.A.A la ce ajuta si cum se administreaza,din cate am inteles eu sunt un fel de proteine, poate sa ma lamureasca cineva?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

„Suplimentele cu BCAA sunt foarte bune pentru cei care lucrează intens în sala de fitness aproape în fiecare zi și vor să își păstreze masa musculară netedă în timp ce previne efectul catabolic. * Proteina furnizează elementele necesare pentru recuperare și construirea țesutului muscular după antrenamentul complet. Aceste proteine vor fi apoi, transformate în aminoacizi. Există 22 de aminoacizi diferiți în organism, fiecare cu o funcție unică. Nouă dintre aminoacizii esențiali nu pot fi produși pe cale naturală de către organism, de aceea sunt integrați pe calea alimentelor sau sub formă de supliment. Dintre cei nouă, L-Leucina, L-izoleucina, și L-valina joacă un rol critic în dezvoltarea musculaturii, deoarece aceștia sunt metabolizați mai mult în mușchi decât în ficat. * Datorita acestui lucru suplimentele BCAA sunt folosite pentru construirea proteinelor noi sau energiei. * Utilizarea acestor produse în mod regulat oferă corpului dvs. elemente vitale dintr-o sursă de calitate superioară pentru construcția masei musculare. "
Sursa: https://www.bodytimero.com/......ing/iid/49

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Sunt 3 aminoacizi. O proteina are 20. Deci nu ai cum sa spui ca "bcaa" sunt un fel de proteine.

| debarasator63 a răspuns:

Subscriu la ce a postat darrio2007 cu sfatul sa nu faci abuz de ele.

| darrio2007 a răspuns (pentru debarasator63):

Asa este. Multi cred ca daca isi administreaza mai mult, au efect si mai repede. Foarte gresit. Dar unii nici nu accepta sfaturi de la altii.