|

Ce exercitii imi recomandati pentru slabit?

21 răspunsuri:
| a răspuns:

In ce zona?
Abdomen? Maini? Picioare? Coapse + fund?

| a răspuns:

Exercitii.orice. Daca nu cumva planuiesti sa faci acel orice pentru 2 ore fara oprire e irelevant ce faci.

| a răspuns:

Iată lista cu sporturile care sunt printre cele mai eficiente din punct de vedere al caloriilor consumate.
10. Mersul cu rolele – 548 de calorii pe oră
9. Baschet: 584 de calorii pe oră

8. Rugby: 584 de calorii pe oră

7. Tenis: 584 de calorii pe oră
6. Alergatul cu 8km/h: 606 de calorii pe oră
5. Alergatul pe scări: 657 de calorii pe oră
4. Înotul: 715 calorii pe oră
3. Taekwondo: 752 de calorii pe oră
2. Săritul cu coarda: 861 de calorii pe oră
1. Alergarea a 12, 8 kilometri într-o oră: 861 de calorii

https://curiozitati-despre-orice.blogspot.com/......s%20%20%3F

| a răspuns:

In mod clar 80% din dieta este ceea ce consumi
Dovezi convingătoare noi au fost obținute că exercițiul nu poate fi cheia controlării greutății. Cercetătorii care au studiat adulți tineri din Statele Unite și alte patru țări au descoperit că nici activitatea fizică, nici timpul sedentar nu au fost asociate cu creșterea în greutate.

| a răspuns (pentru RAY):

Cercetătorii ăia au afirmat ceva la un moment dat despre mirosul universului. laughing)))))))

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Pierderea de grăsime vizată, cunoscută și sub denumirea de "reducere la fața locului", este o idee populară, parțial deoarece se adresează intuiției noastre. La urma urmei, se pare perfect rezonabil să se presupună că grăsimile pe care le ardeți în timpul exercițiilor provin din zona din jurul mușchilor pe care îi folosiți. Cu toate acestea, un studiu din 1971 realizat de Universitatea din California, Irvine privind jucătorii de tenis a constatat că acest lucru nu este de fapt cazul. Jucătorii de tenis constituie o populație a cărei arme de dreapta și stânga au fost supuse în mod constant unor exerciții fizice foarte diferite de mai mulți ani. În consecință, dacă reducerea spotului ar fi un concept valabil, se poate aștepta ca armele dominante ale jucătorilor să aibă straturi mai subțiri de grăsime subcutanată în comparație cu brațele lor non-dominante. Când cercetătorii au măsurat grosimea grăsimii subcutanate la anumite puncte de-a lungul brațelor jucătorilor, totuși, nu au găsit diferențe semnificative statistic între brațele stâng și drept.

Mai recent, într-un studiu din 2007 condus de Universitatea din Connecticut, 104 de participanți au finalizat un program de formare de rezistență supravegheat de doisprezece săptămâni, în care brațul lor non-dominant a fost exercitat în mod selectiv. Evaluările RMN privind grăsimile subcutanate înainte și după program au evidențiat faptul că pierderea de grăsime a avut tendința de a fi generalizată, mai degrabă decât să apară doar în brațul antrenat.

Se pare că există câteva motive fiziologice de bază pentru care pierderea de grăsime orientată nu funcționează. Grăsimea conținută în celulele grase există într-o formă cunoscută sub numele de trigliceride. Celulele musculare, cu toate acestea, nu pot folosi direct trigliceridele ca combustibil; ar fi analog să încerci să conduci o mașină pe țiței. În schimb, grăsimea trebuie împărțită în glicerol și acizi grași liberi, care apoi intră în sânge. Ca urmare, grăsimile defalcate pentru a fi folosite ca și combustibil în timpul exercițiilor prelungite pot veni de oriunde în corpul vostru, nu doar în cea mai mare parte a celor care lucrează.
http://www.yalescientific.org/2011/04/targeted-fat-loss-myth-or-reality/

| a răspuns (pentru RAY):

Din moment ce ai căutat asta pe net, părerea ta e zero. Data viitoare scrie tu, nu copy & paste.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Din moment ce ai căutat asta pe net, părerea ta e zero. Data viitoare scrie tu, nu copy & paste.


omule tu duci lipsa de ratiune

| a răspuns (pentru RAY):

Și tu de păreri personale. Măcar dacă scriai tu, nu doar să cauți articole scrise de alte persoane. Repet, părerea ta e zero din moment ce stai în fața unui ecran și copiezi articole.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Omule tu nu ai fost in viata ta la ora de logica vad, tu habar nu ai ce inseamna un argument

| a răspuns (pentru RAY):

Schestia e simplă, "omule", stai în fața unui ecran și cauți articole pe net. Am habar, calm down, snowflake. Să tastezi cuvintele tale, nu ale altuia. Mai bine citește un roman și stai în celula ta.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti si lipsita de educatie si bun simt

| a răspuns (pentru RAY):

Respectul se câștigă, "omule". Am bun simț și îl ofer cui merită. Educația unui om și inteligența acestuia nu îți sunt arătate într-un comentariu. Puuup și pa

| a răspuns:

Pentru ce zonă a corpului? O dietă echilibrată, alături de exerciții fixice și psihice fac minuni. Începe cu ceea ce mănânci. Degeaba faci sport dacă mănânci zilnic shaorma și cartofi prăjiți.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu exista pentru ce zona, organismul slabeste astfel
grasimea abdominala prima oara, apoi e totul genetic, ca fapt divers tenismeni nu au mai multa grasime sau mai putina la vreuna din maini si in mod egal

| a răspuns (pentru RAY):

Există să lucrezi o anumită zonă a corpului unde vrei să vezi rezultate. Dacă vrea să aibă brațe mai subțiri sau fund mai mare, există exerciții specifice pentru zona aia. Dar, evident, e mai bine să lucrezi tot corpul.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Omule tensimeni lucreaza mana dreapta ore intregi iar diferente nu sunt

| a răspuns (pentru RAY):

Omule, fugi la somn!?

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti imatura, ti am dovedit ca ceea ce afirmi e o minciuna

| a răspuns:

Ca sa scazi procentul de grasime corporala cardio. 20-30 de minute pe zi, ce vrei tu, bicicleta sau banda si dupa bagi exercitii fizice cu greutati mici. Sau daca nu mergi la sala alearga in parc juma de ora. Si pe langa toate astea cel mai important dieta, nu ti dieta degeaba. Lasa dulciurile si painea si ai sa vezi rezultate