| sabin89 a întrebat:

Ce făcu Japonia? A bătut Germania și a luat bătaie de la Costa Rica? Ce făcu Costa Rica? A obținut un rezultat dezastruos 0 - 7 cu o echipă bună și a bătut cu 1 - 0 o echipă tot atât de bună? Chiar așa de rotund e balonul?

18 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Chiar așa de rotund e balonul?"

se mai impotmolește uneori pe la colțuri (la colțurile porții...)

| Drimmero a răspuns:

Eu ti-am mai explicat si in trecut ca fotbalul nu e ca alt sport unde favoritii castiga de fiecare data, nu e ca sahul sau orice alt sport unde surprizele apar mult mai rar, asta e unul din farmecul fotbalului ca sunt surprize si echipele underdog reusesc sa rastoarne carul mare, si nu, nu e vorba mereu de blaturi, fotbalistii sunt miliardari, au bani garla, n-are rost sa tranteasca meciurile mai ales in competitiile mari unde trofeul si miza jocului sunt mult mai importante decat banii, ramai in istorie pentru trofeele castigate, prin golurile marcate nu prin banii castigati.
De Maroc-Belgia 2-0 vad ca nu ai zis nimic, belgienii cu un lot ceva mai bun decat marocanii au luat-o-n barba, eu nu-s deloc surprins, nu prea mai exista echipe mici, la ce pregatire tactica si fizica au parte fotbalistii in vremurile de azi...scot antrenorii untul din ei, fireste ca si calitatea individuala sau colectiva isi spune cuvantul in masura mare dar niciun meci nu seamana cu altul. Daca s-ar fi stiut castigatoarea dinaintea unei competitii nu mai avea rost sa se joace, se dadea trofeul direct ca pe vremea dictatorilor, d-aia fotbalul ramane sportul rege si cel mai imprevizibil sport, cel mai frumos.

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Nu, nu m-am gândit la blaturi. Chiar nici prin gând nu mi-a trecut. Cred ca și tine că nu se poate fece așa ceva la competiții de talia asta. Am fost doar surprins și în același timp plăcut impresionat de caracterul imprevizibil al rezultatelor ce se obțin la aceste meciuri. Într-o postare anterioară am zis ceva cum că "Germania și așa se gândește să părăsească competiția, din cauza...banderolei". Aia am zis-o ca o ironie la unde se poate ajunge, să decizi să ieși din competiție pentru...un moft. Nu am avut în gând nici atunci un blat.

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

Eu nu mai sunt asa surprins, am prins multe surprize in fotbal.
Iti dau cateva exemple de surprize pe care probabil nu le stiai, Iugoslavia s-a retras de la Euro 92 din cauza razboiului civil, nu au mai putut participa iar in locul lor a fost chemata Danemarca, fotbalistii ei erau deja in vacanta pe plajele insorite ale verii, au fost chemati de urgenta sa ii inlocuiasca pe iugoslavi, au participat si au luat trofeul. De mentinut e ca danezii nu se calificase la acel euro, au avut parte de asa zisul "lucky loser".
Grecia in 2004 a luat Euro, in finala au avut fix o ocazie si au marcat.
Astea sunt considerate momentan cele mai mari surprize din istoria fotbalului, mai sunt si altele.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu, Japonia e mai proastă decât Costa Rica ce a luat bătaie cu 7-0.Iar Germania a luat bătaie de la Japonia, deci Germania e cea mai proastă din grupa asta.

| Drimmero a răspuns (pentru J0B0MAT):

Vezi sa nu ai surprize diseara sa-i urce pe garduri pe spanioli, nemtii cand joaca cu orgoliul ranit iti dau cate pot, nu se opresc si nu te iarta.

Răspuns utilizator avertizat
| J0B0MAT a răspuns (pentru Drimmero):

Ții cu Germania?

| Drimmero a răspuns (pentru J0B0MAT):

Da

| J0B0MAT a răspuns (pentru Drimmero):

No bine, atunci nu mai zic că Germania e cea mai proastă, ca să nu te mai deranjeze.
Să mai îmi spună și alții cu cine țin, ca să știu pe cine pot să fac proastă.

| Drimmero a răspuns (pentru J0B0MAT):

Poti sa spui ce vrei, nu e ca si cum ma afecteaza, pentru mine conteaza realitatea pe care o arata pe teren nu ironiile venite inainte de meci. Si eu am ironizat si voi ironiza la greu alte echipe.

| sabin89 explică (pentru J0B0MAT):

Eu țin cu...fotbalul. Să fie frumos și să ne încânte privirile. Sper să nu zici despre fotbal că e un sport prost happy

| J0B0MAT a răspuns (pentru Drimmero):

Da n-am zis-o cu ironie, ci bazat pe datele reale. Dacă Spania ia bătaie de la Germania, atunci teoretic Spania e cea mai proastă din grupă. Aia e.

| Drimmero a răspuns (pentru J0B0MAT):

Daca Germania va castiga vor merge amandoua la brat in optimi, nemtii vor bate Costa Rica iar spaniolii Japonia in ultima etapa.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Nu m-am uitat la meci așa că întrebarea ta m-a lovit din plin. Cum a pierdut Japonia?!
Campionatul ăsta e plin de surprize.

| Drimmero a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Costaricanii au avut un singur sut pe poarta si le-a intrat, undeva pe finalul meciului, nici japonezii n-au jucat wow dar au avut ceva mai multe ocazii.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru Drimmero):

Incredibil! Uite că Japonia, care a bătut Germania, e acum învinsă de Costa Rica.
Aș fi vrut să fac o paralelă cu Arabia-Polonia, dar polonezii chiar au jucători buni iar arabii au jucat bunicel în prima repriză. Însă la Costa Rica nu mă așteptam!

| Drimmero a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

A fost genul ala de meci pe care il castigi cu un singur sut pe poarta iar ala iti intra.