| Akgfr a întrebat:

Ce haine imi trebuie la sala? Sunt baiat si vreau sa ma apuc de sala si nu stiu cu ce sa ma imbrac, ceva pantaloni scurti si un tricou?

4 răspunsuri:
| Swae a răspuns:

Ia-ti haine de schimb, pantofi de schimb, prosop, apa.

| SiA31 a răspuns:

Dacă știi că transpiri în exces când faci efort, mai bine ia un maieu și o pereche de pantaloni scurți.
Ia și un tricou la tine, în cazul în care uzi maieul prea tare și e nevoie să te schimbi.

| Jitea a răspuns:

Trening,un tricou,si ca sa mergi pe drum catre sala ia-ti o geaca peste tricou,si ia-ti un rucsac mic,in care sa-ti pui o bluza,in caz ca este prea frig in sala la inceput in tricou,sa pui bluza,faci ceva timp, si apoi te dezbraci in tricou, oricum, trening si tricou, bluza eventual... cam asta e, in rucsac poti sa-ti pui o sticla de apa...

| alexalx9777 a răspuns:

Deci pentru început îți trebuie un maieu și un tricou plus o bluză de trening sau un hanorac, o pereche de pantaloni scurți o pereche de colanți din Decathlon dacă știi la care mă refer o pereche de adidași de pânză care să fie foarte ușori, și dacă dorești poți să îți iei mănuși de sală și benzi pentru încheieturi. Și o centura. La început până te încălzești și faci primul exercițiu cu toate seriile îți lași bluza de trening Pe tine până începe ca mușchiul să se pompeze apoi o dai jos și rămâi în maieu sau un tricou.
Succes!