| AliceAnnnnna a întrebat:

Ce părere aveți despre aceasta fata? https://instagram.com/kristinazavarski?utm_medium=copy_l ink
Mie una personal îmi place de ea și cum se lucrează.
As vrea sa știu după părerea voastră dacă merita sa lucrez cum lucrează ea. Am văzut ca are programe pe YouTube.
E tonifiata, are un fund rotund lucrat. Ma gândesc ca as putea și eu sa ajung așa.

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Arata bine, imi place, dar talia subtire tine strict de genele tale, iti poti subtia talia slabind, dar exista o limita, iar aceea e data marimea oaselor bazinului. Nu prea ai ce face in privinta asta. Fundul bombat tot de gene tine, poti avea unii muschi mai dezvoltati decat altii sau poti depozita grasime preponderent in anumite zone.
Nu am timp sa ma uit peste programele ei, dar sunt sigur ca gasesti altele mai bune pe internet. Nu arata ca si cand s-ar antrena cum trebuie.

25 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da da.

| GabiDumitrescu a răspuns:

I'd hit that a bazillion times. Altfel, boring. Atunci cand totul se rezuma la ambalaj...

| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Păi doar nu vrei la inteligență, suntem în 2021.

| Werrich a răspuns:

Si eu ma gandesc ca as putea sa ajung Jeff Bezos, chelie deja am.

| AnastasiaK a răspuns:

Ca să și răspund la întrebare (mai devreme nu am avut timp sa mă uit pe filmulețele postate de tipa asta):

1. Nu are un fund lucrat :) Nu are corpul lucrat în general, de fapt. E pur și simplu slabă și cu puțin noroc genetic, iar aceste lucruri le compensează cu colanți/chiloți băgați cât se poate de mult în fund și poziții speciale care expun fundul.

Un corp lucrat arată așa:

https://www.instagram.com/p/CRywCrCDWk1/?utm_medium=copy_link

2. Fata prezentată de tine ori habar n-are despre sport ori profită de faptul că urmăritorii ei habar n-au. Are clasicul de programe inapte de care e plin Youtube-ul..."exerciții pentru abdomen plat", "exerciții pentru picioare subțiri" și alte aberații de acest gen. Oricine se pricepe cât de cât la sport și nutriție îți va spune că NU există slăbire localizată. În esență, ce promit programele ei NU e realizabil prin ce face ea acolo. Lucrurile funcționează puțin altfel.

3. Aici e doar părere personală, niciun fapt științific, dar multe din exercițiile ei mi se pare că au o singură utilitate: să te facă să arăți penibil :D


P.S. Rog bărbații să nu-mi sară în cap că aș fi invidioasă sau ceva. Nu zic nicio secundă că gagica nu arată bine, doar zic că arătatul ei bine nu are treabă cu sportul.

| AliceAnnnnna explică (pentru AnastasiaK):

Eu prin corp lucrat ma refer la genul acela de corp slim, fit, cu fibra cum e ea. Nu vreau sa fiu culturistă cum e fata pe care mi-ai prezentat-o. E o diferența între a avea fibra (Fitness) și a avea masa musculara (greutăți) fundul bombat îl poți scoate in evidentă și arzând grăsimi ca poate pui foarte mult sub fese sau pe spate dau un exemplu. Și îl poți face pe fund sa arate ferm si rotund si cu greutăți de 5 sau 8 kg dacă lucrezi intensiv. Intr-adevăr dacă nu lucrezi cu 50 kg pe fund nu faci masa aceea musculara mare, dar îl poți bomba cât sa fie in sus, si nu lăsat.

| AnastasiaK a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Ok, fata pe care ți-am arătat-o e la o extremă anume, făcând performanță (chiar înaltă performanță). Pe de altă parte, dacă o vezi pe fata respectivă în off-season (adică atunci când are procentajul de grăsime mai crescut), n-o să-ți mai displacă deloc.

În fine, se găsesc multe sportive cu corp lucrat sau simple fete care merg la sală, dar exemplul tău e doar o fată slabă care face un minim de mișcare. Nici măcar nu are abdomen definit (iar la greutatea ei, ar trebui să aibă definire abdominală și fără să lucreze cine știe ce abdomenul), i se văd coastele în poze în loc de mușchii abdominali. Brațele sunt aproape fluffy, fundul la fel. Efectiv am o prietenă care nu face sport DELOC și are fund ca al celei prezentate de tine.

"E o diferența între a avea fibra (Fitness) și a avea masa musculara (greutăți)" - de aia o admiri tu pe fata aia și te fraierește așa, că nu cunoști domeniul și crezi niște aberații de genul. Fraza asta e un total nonsens (atunci când ai cunoștințe în sport). Fibra e o componentă a mușchiului. Toată lumea o are. Când lumea vorbește de a avea fibră, se referă de cele mai multe ori la un nivel avansat de definire (adică procentaj suficient de scăzut de grăsime încât să fie vizibili mușchii, deci nu cazul tipei ăsteia), tu nu înțeleg la ce te referi.

"fundul bombat îl poți scoate in evidentă și arzând grăsimi ca poate pui foarte mult sub fese sau pe spate dau un exemplu" - repet: NU EXISTĂ SLĂBIRE LOCALIZATĂ. Așa că atunci când vei slăbi, tu NU decizi de unde, în ciuda a ceea ce te fac programele ei să crezi.

"dar îl poți bomba cât sa fie in sus" - alt nonsens pentru că nu știi cum funcționează musculatura. Tu nu "bombezi" și nu "ridici" nimic. Ăsta e doar un aspect pe care îl capătă prin creșterea masei musculare, respectiv prin definire. Ca să crești masa musculară există o singură variantă (care înseamnă greutăți + surplus caloric), dar dacă tu vrei, eu nu te opresc să faci și câte 500 de repetări cu 5kg (apropo, la cum pune ea ganterele alea pe coapsă, aproape pe șold, la ridicări laterale de picior, poți la fel de bine să nu folosești greutăți că e cam același efect....greutatea ar trebui plasată în extremitatea distală a coapsei).


Dar nu mă crede pe mine. Nu-mi știi performanțele, nu-mi știi studiile, nu-mi cunoști aspectul, e ABSOLUT NORMAL să nu crezi ce spun eu. Dar întreabă un om cu studii în domeniu (preferabil inclusiv doctorat...sau e suficientă și facultatea, dar terminată cu medii mari).

| AliceAnnnnna explică (pentru AnastasiaK):

Hai ma. Și persoanele care fac mma? Fără sa lucreze cu greutăți și doar antrenamente cum se face ca au gambe, fund și muschi? Și lucrează doar prin exercitii, sparinguri, lovituri? Am o cunoștiință care făcea și avea gambele dezvoltate și alt corp. Și ce părere ai despre fata aceasta? https://www.instagram.com/p/CQrFmskg0If/?utm_medium=copy_link Cea cu verde a lucrat numai fundul cu greutati de 5 kg (zis de ea) și greutati la glezne. Lucra cu greutatea respectiva plus alea legate de glezne de 3 kg. Si uite-o cum arata. Iar antrenoarea ei nici nu are fund

| AnastasiaK a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

"Hai ma. Și persoanele care fac mma?"
Ți-ai ales foarte prost exemplul pentru că tocmai eu fac arte marțiale (de performanță) și cunosc destui practicanți, inclusiv care fac MMA. Te-ar lua capul dacă ți-aș spune câte antrenamente în sala de fitness presupune sportul ăsta. Nu totul se rezumă la antrenamentul specific, iar în ciuda a ceea ce crezi tu, chiar și antrenamentul specific e un antrenament care dezvoltă masa musculară (practic lucrezi cu greutatea adversarului/partenerului).

"Și ce părere ai despre fata aceasta?"
Am părerea că ar trebui să cauți dacă înainte de sport nu avea cumva fundul cam la fel. Deși recunosc că al ei nu pare fluffy ca al celei menționate în intrebare. Sau să iei în calcul că ce zici că spune ea (ca nu lucrează cu greutati mai mari) nu e echivalentul realității.

"Iar antrenoarea ei nici nu are fund" - ceea ce eu cred că spune foarte mult despre eficiența antrenamentului în sine (ori asta, ori chiar are antrenament bun și antrenoarea nu e interesată să-și lucreze fesierii) happy

| AnastasiaK a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Dar tu realizezi că fata aia pe care mi-ai trimis-o are story-uri pe Instagram în care se vede CLAR cum lucrează la presă cu vreo 50kg, cum face genuflexiuni cu 15kg, cum face abducția picioarelor cu 45kg și altele asemenea?

| AliceAnnnnna explică (pentru AnastasiaK):

Dar tu realizezi ca poți face sala doar ca sa te menții nu? Sa te menții frumoasa, slaba. Nu poți sa zici ca dacă nu vrei fibra mușchi nu poți face sala laughing
Îți zic eu, dacă stai degeaba in casa și nu mergi nici măcar pe jos și ți se intoxica creierul cu aerul din camera ta o sa ajungi sa îți fâlfâie carnea pe tine.

| AnastasiaK a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Ce legătură are una cu alta, draga mea? Recapitulare: Tu mi-ai zis că fata aia (cea de-a doua) a obținut rezultatele alea lucrând cu greutăți mici, eu ți-am demonstrat că nu. Atât. Și înainte am mai zis că prima fată prezentată de tine are un corp simplu, nelucrat și că face un minim de mișcare, în niciun caz nu e un corp format prin sport, ci e vorba de simplu genetic.

Ce zic eu și ce înțelegi tu...normal ca te fraierește orice "influenkăriță" pseudo-cunoscătoare în ale sportului și nutriției. Aia e, du-te și lucrează tu fund, câte 300 repetări cu greutatea aerului, sperând să ți se modifice fundul, fă programele ei crezând că slăbești localizat, iar după 6 luni, 1 an...sau 10 când te plictisești de făcut exerciții fără să obții nicio schimbare, poate te gândești să cauți pe cineva care chiar se pricepe big grin

| AnastasiaK a răspuns (pentru AnastasiaK):

Ah, mă scuzi, ți-am văzut și restul întrebărilor laughing rolling on the floor Eu mă retrag că la nivelul tău e greu de... ajuns ca să ți se explice pe înțeles. O seară frumoasă!

| LoveSleep a răspuns (pentru AnastasiaK):

Se vede clar ca esti invidioasa sau ceva.

| AliceAnnnnna explică (pentru AnastasiaK):

Draga mea, prin sport poți sa te menții slaba, sa ai un corp frumos doar atât voiam sa zic. Nu trebuie sa faci sport ca sa ai masa musculara sau fibra. Dacă nu faci in general sport și lenevești nu o sa ai nici măcar corp normal genetic, nelucrat. Și aici nu poți sa ma contrazici. Și asta a fost ca paranteza, scoatem din ecuație Mușchii.

| AnastasiaK a răspuns (pentru LoveSleep):

M-ai prins rolling on the floor

| aXy99 a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Ce acceptiune are cuvantul fibra in viziunea ta?
Daca ai grasime multa pe fesieri si slabesti, fundul tau va deveni mai mic, nicidecum mai mare. Fundul este una dintre putinele zone unde grasimea te ajuta sa arati mai bine laughing

| Vântulalb a răspuns:

De ce nu va comparati voi la inteligenta, la cultura generala, la educatie?
Fiecare are fizicul sau, nu suntem toti sablon. Dar mintea ne-o putem educa.

| Werrich a răspuns (pentru Vântulalb):

Astazi comparatia se masoara in numarul de like-uri de pe Facebook si inimioare pe Instagram.

| Vântulalb a răspuns (pentru Werrich):

Trist!

| AnastasiaK a răspuns (pentru Vântulalb):

Și corpul nu se poate lucra sau?

| Cehoslovacia a răspuns (pentru Vântulalb):

`cuget deci exist`, existenta si asa efemera primeaza in fata gandirii spilcuite si elocvente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oops, an error occurred.

Ca mesaj afișat după ce deschizi link-ul.

| vasile2222 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se intampla si la mine pe google chrome.
Pe firefox se deschide ok.

| Celestina003 a răspuns:

Bună,o știu si o apreciez.