|

Ce parere aveti despre AMIX Monster Beef Protein?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cam slab incearca asta:http://b2b.bodytimero.com/......-Plus.html nu te lua dupa ce scrii ca contine uita-te si dupa firma este mai scump dar si mai bun! sti vorba aceea "dai un ban dar stai in fata"

| a răspuns (pentru florynmondialul):

"cam slab"... cam slab in comparatie cu ce? Omul a intrebat despre proteina din carne de vita, iar tu ii spui ca e slab si ii recomanzi proteina din zer? Si cum poti sa sa incurajezi pe cineva "nu te lua dupa ce scrie ca contine""? Ba exact fix dupa asta trebuie sa te iei! Iar Amix este una dintre cele mai bine-cotate firme de suplimente ale momentului.

| a răspuns (pentru Andrey0070):

In primul rand nu o sa compari amix cu muscletech never ever! in al doilea rand ia o firma mai slab cotata si daca ai sa te uiti de ex la carbohidrati la un anume produs vei observa ca in mare parte e zahar! legat de proteina din carne sau asa numita "beef protein" este o mare teapa deoarece proteina pe care o contine este in mare parte colagen si atat! imi place un singur lucru la produsul de mai sus si anume ca este proteina combinata cu creatina, atat!

| a răspuns (pentru florynmondialul):

Nu am zis nimic de Muscletech, mie de exemplu imi place gainerul lor, l-am folosit acum ceva timp. De ce sa nu le compar? Doar pentru ca este o firma mai noua si nu au atatia ani de marketing in spate? Folosesc si de la Amix cateva produse, care mi s-au parut foarte ok, pur si simplu mi-am spus parerea ca omul a intrebat despre un alt tip de proteina, tu i-ai recomandat altceva, si i-ai spus sa nu se ia dupa eticheta. Tu dupa ce iti alegi suplimentele?

| a răspuns (pentru Andrey0070):

Eu i-am recomandat ceva calitativ, nu prostia aia de colagen care se numeste "beef"! si legat de eticheta m-am referit la eticheta unei firme mediocre! bineinteles ca ma iau dupa eticheta la o firma care nu minte cu privire la ingrendiente si dozaj!