|

Ce parere aveti despre echipa de fotbal de traditie si care a fost CAMPIOANA si SUPERCAMPIOANA in anul 2011, Otelul Galati?

Din pacate,a dat faliment,s-a desfiintat.Dar a produs galatenilor o mare bucurie si sarbatoare in oras pe timpul acela.A facut istorie, a cunoscut gloria in Romania, a jucat in Champions League dar apoi s-a desfiintat.

Ati simpatizat acest club de fotbal? Va placea cum jucau de-a lungul istoriei ligii 1? Sa nu uitam ca este o echipa care a stat foarte foarte multi ani in liga 1 consecutiv.

Practic a scris istorie.

V-a placut Otelul?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Este exemplul perfect de ASA NU. Cred ca dintr-un anumit punct de vedere, alaturi de Urziceni, sunt doua pete negre in istoria fotbalului romanesc. Chiar si acum sunt surprins, cat de defectuos a fost managementul, cat au furat cei de acolo, cat de incompetenti au fost de au dus echipe care, pe langa banii din transferuri si drepturi de televizare, au primit sume semnificative de la FIFA si UEFA. Din punct de vedere fotbalistic, Otelul era o echipa frumoasa. O echipa care era mereu acolo, in Liga 1 sau Divizia A cum era inainte, la mijlocul clasamentului, o echipa care producea 1-2 surprize mari pe campionat. Fara Gloria Bistrita, Rapid, Otelul Galati, Poli Timisoara, Farul Constanta, FC Arges, parca Liga 1 nu mai e la fel. Da, mi-a placut Otelul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

A avut un sezon de vis, nu am avut nimic cu ei, o echipa modesta, pur si simplu, cam atat am de zis despre ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Drimmero):

Oțelul Galați este o echipa de traditie in Romania.A luat un titlu in care au fost cei mai buni si au castigat o Supercupa in fata Stelei.De asemenea are o cupa Intertoto castigata si o prezenta in grupele celei mai importante competitii europene Champions League unde a marcat cateva goluri si nu s-a facut de ras in ceea ce priveste jocul prestat in meciurile cu Benfica, Manchester United si Basel.Citeste istoria Otelului Galati din linkul urmator:https://ro.m.wikipedia.org/wiki/FC_O%C8%9Belul_Gala%C8%9Bi. Si o sa vezi ca Otelul e o echipa de traditie in fotbalul romanesc si are prezente si in Cupa Uefa in istoria ei. Uite aici ce spune:

După mulți ani, în urma reorganizării fotbalului gălățean, în 1964 apare echipa Oțelul, formație care reprezenta nou-realizatul Combinat Siderurgic din localitate. Prima echipă a orașului era însă Siderurgistul Galați, care jucase în 1963 și o finală a Cupei României. În ediția 1968 - 1969 o găsim pe Oțelul promovată în Divizia B, Seria 1, având în lot printre alții pe: Șerbănescu, Moșneagu, Coman, Secășeanu, Luban, Cerneaga, Niculescu, Crăciunoiu, Nistor, Câmpeanu, Morohai, Holmagy, Stănculescu, Ionița, Obreja, Ion Ionică.

În decembrie 1970, după o nouă reorganizare a fotbalului local, Oțelul devine F.C. Galați, care ulterior se transformă în F.C.M. Galați, iar în edițiile 1974 - 1975, 1976 - 1977, 1979 - 1980 are prezențe în Divizia A (echipa fiind ulterior reorganizată și redenumită Dunărea Galați). Între timp, o parte din jucătorii fostei echipei Oțelul trec la divizionara C Dacia Galați, care, în ediția 1972 - 1973 devine din nou Oțelul și promovează pentru două sezoane în Divizia B, după care retrogradează în Divizia C și apoi dispare.

În perioada 1976 - 1981, muncitorii de la Laminorul de benzi la rece al CSG alcătuiesc o nouă echipă și sprijiniți și îndrumați de Iuliu Ovesea, o înscriu în campionatul municipal, câștigând...2007 - 2200 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AvalohAlyn19):

Stiu si eu cum s-au prezentat ei, este o echipa de traditie, dar raportat la performantele Stelei, ale lui dinamo, ale lui rapid, etc, este un club modest, dar cu siguranta, de traditie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Otelul e praf
de aia a dat faliment ca jucatori stiau sa mearga pe camp decat sa joace fotbal

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează