|

Ce parere aveti despre Whey protein ON Gold standard?

Sunt bune?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Faza e ca experientele persoanale nu sunt studii stiintifice, vezi studii daca ai vrei informati sa ai,

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2289832/

Subiecții din grupul de control și de tratament au pierdut o cantitate semnificativă de greutate cu o dietă redusă cu 500 de calorii. Subiecții care iau Prolibra au pierdut semnificativ mai mult grăsime corporală și au prezentat o mai mare conservare a musculaturii slabe în comparație cu subiecții care consumă băutura de control. Deoarece subiecții care au luat Prolibra au pierdut 6, 1% din masa corporală a grăsimilor corporale și datorită faptului că o reducere de 5% a masei adipoase a corpului s-a dovedit a reduce riscul de îmbolnăvire cu obezitate [3, 30], rezultatele au o semnificație practică.

Suplimentarea cu Prolibra în timpul dietei a crescut pierderea de grăsime corporală și retenția masei musculare slabe în comparație cu suplimentele cu un control isocaloric care a avut un conținut scăzut de calciu și un conținut scăzut de proteine. Prolibra pare să păstreze masele musculare și poate împărți pierderea în greutate în mod predominant spre grăsime la o doză de proteină mai mică, de 20 de grame pe zi. Fiind capabil să țintească grăsimea corporală în timp ce reține musculatura slabă oferă un scenariu sănătos pentru pierderea în greutate și potențialul de scădere a grăsimii corporale.

Layman și colab. [5] au comparat dietele cu raporturi diferite de carbohidrați în proteine. Grupul lor de control a consumat o dietă de carbohidrați la proteine ​​de 3, 5: 1 cu o doză de 0, 8 grame / kg / zi de proteine ​​comparativ cu un grup de tratament care consuma o dietă de 1, 5: 1 cu proteine ​​de 1, 5 grame / kg / zi. Aceste două grupuri s-au limitat caloric la aproximativ 1700 cal / zi. Nu s-a constatat o diferență semnificativă în ceea ce privește pierderea în greutate între cele două grupuri;...2006 - 2208 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt bune, dar putin overrated. Nu stiu daca merita la pretul ala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru aXy99):

Iti spun eu ca nu merita laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează