| aurelian088 a întrebat:

Ce steroizi orali recomandati pentru masa musculara?

5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Asa ceva nu se recomanda prietene. Nu lua steroizi.

| SiLaS a răspuns:

Daca vrei masa musculara de ce nu faci cicluri de steroizi injectabili?

| mihaitaLGP a răspuns:

Tot ce bagi in gura trebuie sa fie intai procesat de ficat pentru ca ficatul este responsabil de prelucrarea si transmiterea nutrientilor. In cazul folosirii steroizilor orali, acestia trebuie prelucrati prima data de catre ficat iar ei au o rata de toxicitate foarte ridicata. Alegerea steroizilor orali este alegerea cea mai periculoasa, pentru ca pe langa efectele lor secundare destul de pronuntate, au un grad ridicat de toxicitate si pentru ficat.

Steroizii injectabili in schimb, cand sunt injectati in zonele intramusculare, serul injectat se raspandeste direct in muschi si este transportat mai departe fara ca ficatul sa fie afectat. Bineinteles ca si acesti pot avea efecte secundare, aceleasi efecte secundare ca si steroizii orali : acnee, cresterea parului pe fata, acumulare de tesut adipos, calvitie, ten uleios, ginecomastie sau afectarea nivelului propriu de testosteron sau in cel mai rau caz pot duce chiar si la un atac de cord ( moarte ).

Steroizii sunt folositi de catre persoanele care vor sa obtina performante iar ei cand ii folosesc se asigura ca sunt sanatosi din punct de vedere fizic in urma unor analize si prin monitorizarea constanta a lor.


Nu cred ca tu vrei sa faci performanta, steroizii pot avea efecte secundare IREVERSIBILE pe care sportivii de performanta sunt gata sa si le asume pentru ca asta au ales sa faca in viata, performanta.

| Vladut650 a răspuns:

Incearca sa faci o m...e cuiva si poate cresti in masa musculara.

Numai raspundeti acestui copil mic, are doar 15 ani si ia si el steroizi. Are cam 10-15 intrebari numai legate de steroizi.

| Gerrard08 a răspuns:

Recomandarea mea e sa nu iei asa ceva, daca vrei sa ai copii in viitor, acesti steroizi iti scad fertilitatea. Daca vrei muschi munceste mult la sala... fara sa ia steroizi