| laur432 a întrebat:

Ce te pune sa faci la o probă de fotbal?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Cam tot ce tine de fotbal. Dribling, suturi la poarta etc. Doar nu te pune sa inoti.

| Dumbi a răspuns (pentru darrio2007):

La fotbal, daca faci fotbal de perfomanta, te pune sa mergi prin apa, sa vada daca rezisti sau te leaga de un stalp cu un elastic si te pune sa ajungi la o distanta. laughing deci poate sa fie inot.

Depinde de antrenor. Nu intotdeauna antrenorul face aceleasi lucruri la probe. Intotdeauna orice antrenor incepe cu o incalzire de 30 de minute(maxim). Abdomene, flotari(daca e d-ala distrus laughing), 7-8 alergari de teren, ce faci in mare parte la sport. Apoi sigur o sa inceapa cu penaltiurile(acolo isi da din prima daca stie fotbal sau nu), te pune la dribbling(bicicleta se pune mereu…), in diferite situatii(gen cu 2 fundasi si 1 portar, si te pune sa dai gol sau assist, sau te pune sa alergi de la mijlocul terenului si ai un portar pe care trebuie sa il fentezi). Suturi la poarta, lovituri libere, cornere(gen sa dai cu capul/piciorul sau sa bati tu cornerul). Daca vrei sa joci pe banda(asta nu prea cred ca o sa te puna sa faci, sa alergi cu mingea si sa nu ii schimbi directia, adica sa te duci drept). Si dupa un meci(la antrenamente, nu trebuie sa dai tot ca o sa obosesti, la meci).
Daca vrei la un club de liga 1, asta te va pune sa faci, daca vrei in liga 2, 3, 4 las-o balta, nu iti trebuie sa fii antrenat laughing.

| laur432 explică (pentru Dumbi):

Mersi!

2 răspunsuri: