| emilia101 a întrebat:

Cei care fac sport si/sau stiu cate ceva despre procesul slabirii, am o mica nelamurire cu care va rog sa ma ajutati

Pentru inceput, sunt o fata grasuta de 100 kg la inaltimea de 1.75m

M-am informat cat de cat cu alimentatia, stiu ca trebuie sa mananc mai putine calorii decat ard(cam 1500) si sa incerc sa fie cat mai sanatoase.



Pe langa asta. mi-am facut abonament la o sala de sport. Aici vine nelamurirea mea, si anume faptul ca eu am citit pe internet ca pentru a slabi TREBUIE sa fac cardio, nu exercitii normale de tonifiere. Ei bine, merg 5 zile pe saptamana la sala iar antrenorul meu imi zice ca in 2 zile sa fac un antrenament special de cardio intens ( DOAR 2?! ) iar in restul zilelor 15 minute banda, 15 bicicleta si foarte multe tipuri de exercitii la aparate. Eu stiu ca aparatele alea sunt pentru fetele slabute care vor sa isi faca masa musculara, nu pentru cei care vor sa dea jos. Asa ca intrebarea mea e daca antrenorul meu procedeaza bine facand asta deoarece NU VREAU sa mi se intareasca grasimea si sa raman cu ea gen, nu stiu daca e posibil, dar nici nu simt ca ma ajuta pe mine exercitiile de tonifiere.



Ce parere aveti? e ok? multumesc mult!

* am mai pus intrebarea, dar. mai multe pareri conteaza mult*

2 răspunsuri:
| Cambridges a răspuns:

In primul rand e imposibil sa ti se intareasca grasimea. Daca faci acele exercitii in afara de cardio, nu faci decat sa construiesti masa musculara, ceva ce inca nu ai nevoie la greutatea ta, pentru ca acum scopul tau e sa slabesti iar dupa ce slabesti poti alege sa te tonifiezi si chestii pe care le vor fetele sa arate bine.Sa fiu sincer nici cardio nu te ajuta cine stie ce daca vrei sa slabesti.Alimentatia conteaza 80%.Pe site-ul ista http://thinkeatlift.com/toate-articolele/ gasesti tot ce iti trebuie, si e de incredere pentru ca chiar eu l-am folosit pentru crestere musculara.

| Miruza_Misha_1990 a răspuns:

Eu zic să te lași pe mâna antrenorului!