| George021837 a întrebat:

Cine de aici a încercat sa se mute de la greutăți la street workout? Și vi s-a părut a fi o îmbunătățire?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Stii cum e le poti si combina, dupa o vreme de ridicat greutati incerci si ceva nou, e bine sa te ti de program indiferent de ceea ce faci, a fost o experienta asta a contat cel mai mult

| BuLaNNNeL a răspuns:

Îmbunătățiri nu ai cum. Sala e complexă, iti alegi greutăți Cu, care sa lucrezi in functie de obiectiv, poti lucra la aparate, unghiuri etc plus ca ai o multitudine de exercitii si tehnici pe care le poti incerca.

| Laura927 a răspuns:

E o diferenta impresionanta...
pai chiar cei cu super muschi care au antrenat in sala nu sunt capabili sa faca ce face unul care se antreneaza la bare.
Eu am vazut asta cu ochii mei.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Laura927):

Iar unul care se antreneaza la bare nu e capabil sa ridice cat cel care se antreneaza in sala. Daca faci powerlifting toata viata, nu ai cum sa fii expert in exercitii calistenice, nu-i logic? Cum si daca te intereseaza masa musculara, asta o sa tintesti, nu o sa te apuci de antrenamente de forta sau de rezistenta. Fiecare are scopul lui si se antreneaza in functie de asta, de aia astfel de comparatii nu-si au rostul.

| Laura927 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Eu pot compara ce am chef ...si daca eu imi dau cu parerea este pentru ca am si eu sport de performanta, lucrand doar cu greutatea corpului.
Majoritatea persoanelor care lucreaza masa musculara in sala nu sunt capabil de a face multe alte sporturi..chiar eu am vazut asta cu ochii mei.
Si sa crezi ca ala care se antreneaza la bare are o capacitate cu mult mai vasta decat o persoana care lucreaza in sala.
Daca crezi ca nu este asa, te invit in parc si discutam despre dupa un mic antrenament acolo...

| AnastasiaK a răspuns (pentru Laura927):

Desigur, esti din Bucuresti? Ce antrenament vrei sa facem? Calisthenics? Arte martiale? Ca am peste 10 ani de experienta in ambele. Dar sa stii ca exista echipament de calisthenics si in sali, iar pe acolo mai gasim si niste greutati de adaugat la anumite exercitii happy

Bineinteles ca poti compara ce ai chef, draguta. Este dreptul tau sa fii penibila, iar daca vrei sa compari chestii total diferite e problema ta. Eu ti-am zis foarte clar un lucru: fiecare se antreneaza pentru scopul lui. Doar pentru ca mie mi-a placut de la 6 ani sa stau in maini si am vrut sa progresez, ajungand in final sa ma joc si pe la bare si sa avansez in directia asta, nu pot sa zic ca sunt mai buna decat unul care face powerlifting si nu poate nici macar sa stea in maini, dar sa mai si faca tot ce fac eu (pentru ca nici eu nu pot sa ridic cat ridica el). Si nici sa ma dau mare pe langa una precum Oana Marinescu nu pot ca daca ma bag intr-un concurs de bb alaturi de ea provoc maxim rasete. Tu asta nu esti capabila sa intelegi. Fiecare are scopul lui si e STUPID sa te apuci sa faci astfel de comparatii. Dar cum ai zis tu, tu compari ce ai chef...bodybuilding cu calisthenics azi, poate sah cu kickboxing maine, dar sa nu te miri cand constati ca se rade de tinewinking

| Laura927 a răspuns (pentru AnastasiaK):

La varsta mea o jicnire chiar ma amuza...esti patetica.
Esti exact tipul ala de femeie sau barbat, aici niciodata nu se stie, care are impresia ca daca scoate pe tasta aia 3 cuvinte academice si le utilizeaza intr-o rutina deja sacaitoare, stie absolut to despre toate sporturile, genul ala care nu stie.dar na isi da cu parerea ca are experienta a facut jonglerii de amfitetru.
Nu ma intereseaza copilaria ta asa ca nu inteleg la ce mi te expui si nici avansurile tale.
Sunt capabila sa inteleg ca incerc sa ii dau un raspuns unei persoane foarte informata asupra tot ce tine examinare, practica mai putin.
daca ai nevoie de un raspuns ca sa il intelegi in termenii tai academici, am sa il rog pe iubitul meu (antrnor de fitnes de 15 ani, care a antrenat persoane din lumea sportului profesional)sa iti raspunda el, poate isi face timp pentru prostuti atotstiutori ca si tine.
Pun pariu ca tu esti genul care da un raspuns la cea mai stupida intrebare cu o fraza de 15 minute.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Laura927):

Poate il rogi pe iubitul tau sa te invete si limba romana daca tot sustii ca se descurca mai bine la formulari decat tine. Daca tu ai impresia ca am folosit macar un cuvant academic in raspunsul anterior atunci constat cu dezamagire ca iti lipsesc si cativa ani de scoala, nu doar informatia sportiva. Nici macar nu stiu ce sa-ti explic mai intai si chiar daca as sti, n-ai intelege si probabil te-ai simti din nou "jicnita", deci care ar fi rostul? Raman totusi deschisa la ideea unui antrenament impreuna, macar poate reusesti sa compensezi fizic tot ce-ti lipseste...in alte parti happy

| Laura927 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Anastasia pe langa limba romana eu vorbesc alte 4 limbi fluent, nu ma deranjeaza ca tie nu ti se pare ca scriu corect, sigur ai dreptate din moment ce nu locuiesc mai bine de 10 ani in Romania.
Nu o sa discut cu tine si nici nu am sa iti mai raspund la vreun mesaj cu tenta de flatare.
Ma bucur ca stii atat de multe lucruri care iti sunt atat de folositoare pentru viata patetica si plina de frustrari pe care o ai.
Mie nu imi lipseste nici un an din scoala si nici "cei de acasa" daca insisti asa mult sa te informez in legatura cu studiile mele.
Ramai deschisa cu ideea incontinuare.dar tu nu poti invata pe nimeni ceva folositor din moment ce ti-ai format parerea care o ai despre tine.
Sincer incerc sa vad lucrurile din perspectiva ta dar crede-ma nu pot sa imi scot capul din c~r!

Întrebări similare