| Meme10Meme a întrebat:

Cine o sa bata? Bayern sau PSG? Stiu ca este 3-2 pentru PSG dar lupta pare stransa.

15 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Bayern

| Drimmero a răspuns (pentru aditimus):

Meciul deja s-a incheiat, a batut PSG cu 3-2

| florin926481f a răspuns (pentru Drimmero):

Mai e returul la Paris

| Drimmero a răspuns (pentru florin926481f):

Da, inca nu e nimic decis, va fi un retur incins

| Meme10Meme explică (pentru Drimmero):

Il au pe Neymar, probabil o sa bata din nou. Fara Lewandowsky sunt mai slabi cei de la Bayern, desi a fost un meci foarte strans.

| florin926481f a răspuns (pentru Meme10Meme):

A fost si ghinion pentru bayern, din 12 suturi pe poarta intra doar 2 si nu mai punem suturile din careu care au fost blocate si PSG 5 suturi din care 3 intra plus ca a fost si vremea nasoala si probabil si asta a contat. Daca te-ai uitat la meci in prima repriza jumatatea lui bayern era albahappy
Eu ma astept la o victorie a lui bayern la scor la retur.Pacat ca nu sunt disponibili Lewandowsky si Gnabry.

| Meme10Meme explică (pentru florin926481f):

Da. Si mie imi place de cei de la Bayern dar acum tin cu Neymar.=]

| Drimmero a răspuns (pentru florin926481f):

Nu te arunca sa spui ca Bayern va umili in retur, are si PSG-ul jucatori de valoare, iar acum au avantajul victoriei in deplasare care cantareste foarte mult, mai ales ca vor juca acasa, au avantaj destul de bun. Lewa nu va juca nici la retur, deci un mare minus pentru bavarezi, nu are ce cauta Choupo Moting la o echipa ca Bayern, pur si simplu e petarda, a avut aseara minim 2 ocazii de a da gol servit ideal si a tras in portar cand a fost 1 vs 1, cu alde Moting nu te califici. Nici Gnabry nu va juca. Sane alt jucator foarte slab aseara, l-a tinut in buzunar Abdou Diallo, fundasul parizienilor l-a blocat de fiecare data plus ca dublau foarte bine pe defensiva. Bayern a avut intr-adevar foarte mult ghinion, a ratat din toate pozitiile, s-au lovit de un Keylor Navas in forma maxima, dar defensiva lor scartaie din toate incheieturile, PSG i-a surprins de fiecare data cand a atacat, Neuer foarte slabut aseara, a luat 3 goluri din 4-5 suturi, mai ales golul 1 nu e de Neuer. La retur va fi foarte incins, Bayern va ataca in valuri, insa francezii vor juca contraatacuri, s-au prins de smecherie ca defensiva bavarezilor scartaie pe fazele de genul, are fundasi lenti iar vitezele lui Mbappe si Neymar sunt net superioare, evident ca trebuie sa fie serviti pentru a-si pune valoarea in practica.

| Meme10Meme explică (pentru Drimmero):

Neymar le este net superior celor de la Bayern. Acele 3 goluri au fost date datorita pasei lui Neymar. Oricum, ambele echipe creeaza meciuri de calitate. Astfel de meciuri ar trebui sa fie aratate incepatorilor ca sa invete.

| florin926481f a răspuns (pentru Drimmero):

Exista avantajul victoriei in deplasare si bayern trebuie sa bata la 2 goluri diferenta, o sa fie un meci interesant si sper sa fie si vremea buna nu ca in tur.

| Drimmero a răspuns (pentru Meme10Meme):

Neymar a dat 2 assisturi, golul 3 dat de Mbappe a fost din pasa lui Di Maria. Au jucat inteligent parizienii dar riscant, Bayern si-a creat o multime de ocazii, daca il aveau pe Lewa in locul lui Moting vorbeam altfel, dar defensiva lor din pacate nu se ridica la inaltimea mijlocului si a atacului, a construit tot meciul Bayern dar cand mingea nu vrea sa intre in poarta, nu intra. PSG a stiut exact cand si cum sa atace, Neymar-Mbappe in forma maxima sunt aproape de neoprit.

"Oricum, ambele echipe creeaza meciuri de calitate. Astfel de meciuri ar trebui sa fie aratate incepatorilor ca sa invete." Amatorii sa ramana la amatori, aici e ucl, e fotbal de pe alta planeta.

| Meme10Meme explică (pentru Drimmero):

=]] Vedem ce o sa se intample, totusi nu recomand sa pariezi pe o echipa.=]]

| Drimmero a răspuns (pentru florin926481f):

Fara Lewa e greu sa dai dar ramane de vazut. La nivelul asta nu poti da vina pe vreme, ambele echipe au jucat pe acelasi gazon, sub aceeasi ninsoare la aceeasi temperatura. A fost ciudat sa vezi ninsoare in sferturile ucl, la retur cu siguranta va fi vreme ideala

| florin926481f a răspuns:

La cum a aratat meciul asta si avand in vedere scorul nici Mbappe nu-i mai salveaza.S-ar putea sa vedem multe goluri ca nemtii nu dau cu limita.

| DenqOO a răspuns:

PSG

Întrebări similare