| Ibrahimovic a întrebat:

Cine spuneti ca este cel mai bun atacant din lume la ora actuala(atacant pur-sange, excluzandu-i pe Messi si Ronaldo care nu sunt chiar atacanti)? Argumentati!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E destul de greu de ales. Sunt ăştia 3 momentan, cei trei terminatori, cei trei de neoprit, respectiv van Persie, Ibrahimovic şi Falcao. Numărul de goluri marcate, uşurinţa cu care înscriu, se demarcă, urcă, scot din joc un adversar printr-o fentă, spune totul despre ei. Citisem pe undeva că Manchester United vrea să-l transfere din vară pe Falcao... Un atac format din Falcao şi van Persie cu un Rooney în spate, ar domina orice competiţie.

E destul de greu să alegi doar unul din ăştia, pentru că toţi au cam aceleaşi calităţi şi merită tot respectul. Dar, să zicem că-l prefer pe Zlatan în detrimentul celorlalţi doi.

| Ibrahimovic explică (pentru anonim_4396):

As aprecia ca Robin van Persie este peste Zlatan acum, dar ai raspuns cel mai bine!

| Sk1j4 a răspuns (pentru Ibrahimovic):

Sunt multi atacanti peste Zlatan. Zlatan e in fata deoarece toata echipa joaca pentru el.De cand e la PSG toti ceilalti jucatori din echipa au scazut foarte foarte mult.Doar uita-te la golurile celorlalti jucatori din echipa si o sa vezi...

| Ibrahimovic explică (pentru Sk1j4):

Imi place de Zlatan ca persoana, ca om, in general, dar are si calitati fotbalistice!

26 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Bai, si de El Nino nu ziceti nimic...

| Ibrahimovic explică (pentru sabin89):

Nu mai este Torres ce a fost pe cand era la Liverpool!

| fuzzer a răspuns:

3. Rooney
4. Ibrahimovic
5. Drogba
6. David Villa
7. Benzema
8. Higuain
9. Alexis Sanchez
10. Robinho
11. Pato
12. Torres
13. Luis Suarez
14. Cavani
15. Van Persie
16. Aguero
17. Balotteli
18. Di Natale

Aici ai o lista cu niste atacanti foarte buni.
Insa, dupa parerea mea, cel mai bun atacant la ora actuala, este:Neymar.

Neymar da Silva Santos Júnior (n. 5 februarie 1992, Mogi das Cruzes) cunoscut sub numele de Neymar, este un jucător profesionist brazilian de fotbal care joacă pe postul de atacant pentru Santos FC și pentru Naționala de fotbal a Braziliei.

E incredibil ce poate face omu asta cand are mingea la picior, plus ca e la o varsta frageda,(aproximativ 21 de ani).

Eu unu raman uimit, cand vad ce face acest baiati cu mingea.El practic, doar danseaza pe langa adversari.

http://www.youtube.com/watch?v=t2h6iWubdjE

Te poti convinge cu linkul de mai sus.Cred ca Neymar,este cel mai bun atacant, deoarece, Messi sau Ronaldo, ca ei is cei mai "celebrii" la ora actuala, nu faceau ce face Neymar.Bineinteles,cand erau la varsta de 21 de ani. Daca Neymar, vine in Europa, te asigur ca are sanse mari, sa ia si balonul de aur.

| Ibrahimovic explică (pentru fuzzer):

Sa faci driblinguri-spectacol nu inseamna sa fii cel mai bun din lume.
Daca vrei un adevarat skiller in driblunguri uita-te la Ronaldinho! Da clasa si lui Neymar, si cui vrei tu!

| fuzzer a răspuns (pentru Ibrahimovic):

Taticu,ce face Neymar la anii lui, nu o facut nici Ronaldinho, nici cine vrei tu.Zi-mi tu, ca vad ca le ai cu fotbalu, poti nega talentul acestui "copil"? Practic e un copil la 21 de ani, in echipa nationala.Sa fim seriosi, si ala nu face doar driblinguri, paseaza, vede foarte bine jocul, si cel mai important isi face datoria de atacant si da gol.Asta-l face sa fie cel mai bun atacant, dupa parerea mea.

| Ibrahimovic explică (pentru fuzzer):

Nu spun ca nu are talent Neymar, dar nu este cel mai bun atacant!
Daca tot spui ca este asa bun de ce nu face pasul la o echipa mare din Europa?
A avut foarte multe oferte pana acum..care e motivul pentru care nu se transfera de la Santos?!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ibrahimovic):

Eu cred ca nu s-a transferat datorita sefilor clubului si impresarilor care au pretentii prea mari. Cum ai zis si tu, a avut destule oferte, deci asta nu e un motiv sa zici ca Neyamr nu e atacant bun. Dupa parerea mea, un atacant trebuie sa dea goluri, dar nu sa dea goluri stand la pomana ci punand osul la treaba si Neymar face asta prin driblingurile sale. Eu zic ca cei mai buni atacanti sunt Messi si Ronaldo (care tu zici ca nu-s atacanti, Neymar si Ronaldinho. Asta e parerea mea si punct. Tu crezi ca Ibrahimovic sau altul, nu-mi pasa, crezi ca e cel mai bun, dar daca fiecare am gandi la fel lumea s-ar schimba prea mult. Tu zici x, eu zic y, te rog nu te lua de mine ca am o parere diferita. Ata. Numai bine.

| Ibrahimovic explică (pentru anonim_4396):

Bine ma am inteles! De asta am si pus intrebarea, sa vad parerile voastre si raspunsul care se aseamana cu parerea mea a primit funda!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ibrahimovic):

Am inteles, ma!

| Sk1j4 a răspuns (pentru fuzzer):

Nu are rost sa sari asa.Are dreptate.Depinde si unde joaca si cu cine joaca.
Messi e nr.1(sunt fan CR7)la echipa de club.La nationala lasa de dorit.Neymar in brazilia e zeu(e genial baiatu, talentat nimic de zic.Dar un jucator dintr-o liga ca a braziliei nu poate fi...La echipa nationala sau in jocurile cu echipele mari, a lasat de dorit si el. Oricum ca tehnica Ronaldinho a fost peste el, dar Neymar mai are destul timp in fata...A jucat toata cariera doar la o echipa e normal sa fie genial. Falcao, Van Persie au fost in varf la orice echipa au jucat.Deci Neymar poate fi pus intr-un top 10, dar nu mai sus de jucatori precum falcao, van persie sau altii.

| Ibrahimovic explică (pentru Sk1j4):

Corect, asa este, ai VOT!

| fuzzer a răspuns (pentru Ibrahimovic):

Motivul pentru care nu se transfera doar el il poate stii.Probabil ca este bine platit acolo, sau ca patronul nu-l lasa sa plece.Si in fine,e decizia lui daca vrea sa ramana sau daca vrea sa se transfere,dar daca vine in Europa, iti spun eu, ca Zlatan, Van Persie, vor fi niste nimicuri in comparatie cu el.

| fuzzer a răspuns:

Bai oameni buni,pe mine nu ma doare capu`,ca primesc sau nu funda,vot,si ce mai vreti voi. Daca voi spuneti ca Van Persie, sau Ibrahimovic, e peste Neymar, fratilor, voi nu aveti nici o legatura cu fotbalu`. Vorbiti si voi sa nu adormiti.Demonstrati asta, ca Zlatan sau Van Persie, e mai bun ca Neymar.Cica Neymar ar fi in top 10.In top 3. Falcao, intr`adevar este bun, e genial nimic de zis, dar nu se compara cu Neymar.Aratati-mi si mie ce face Van Persie, Zlatan, Falcao, cand au mingea la picior si ce face Neymar, si apoi faceti o comparatie.Ganditi-va mai,astia care le "aveti" ci fotbalu`,ca Neymar, practic joaca de unu` singur, ala face tot terenu si da gol cu calcaiu`.Pe cand atacantii, de care-mi spuneti voi, sunt sprijiniti de intreaga echipa.Documentati-va,inainte sa va dati cu parerea, despre cel mai bun atacant.Pace!

| Ibrahimovic explică (pentru fuzzer):

Ba, degeaba face driblinguri si ajunge in fata portii si se incurca-n mingewinking Van Persie are un "finishing" fabulos, este de 3 sezoane numarul 1 in Premier League!
Neymar ce a realizat la Santos de cand e?

| fuzzer a răspuns (pentru Ibrahimovic):

Ce a realizat?
Ii pune in buzunar pe toti atacantii de care ai auzit tu!
Cica Neymar se incurca-n minge, taticu, esti paralel cu fotbalu`. Pace!

| Ibrahimovic explică (pentru fuzzer):

Haha, esti doar un copil de 11-12 ani care este mare fan Neymar!oh go on

| Sk1j4 a răspuns (pentru fuzzer):

Tu gandesti cand vorbesti? Nu zice nimeni ca nu e bun."Ganditi-va mai, astia care le "aveti" ci fotbalu`, ca Neymar, practic joaca de unu` singur, ala face tot terenu si da gol cu calcaiu`.Pe cand atacantii, de care-mi spuneti voi, sunt sprijiniti de intreaga echipa" un atacant trebuie sa marcheze gol nu sa faca toata echipa si sa joace de unul singur.2.Nu poti compara un jucator dintr-un campional cum este cel al braziliei(chiar daca este cel mai bun jucator) cu unul de top din Spania, anglia...etc.

| Ibrahimovic explică (pentru Sk1j4):

Corect!

| Sk1j4 a răspuns:

La ora actuala. Falcao, Van Persie, Suarez, Neymar, Cavani sunt cei mai bine cotati.Primul in top ar fi Falcao(iti zic din ce au scris cei de la Fifa).

| benygaidaci a răspuns:

Dupa parerea mea spun ca Cristiano Ronaldo e, pentru ca el e mai bun decat Messi

| Ibrahimovic explică (pentru benygaidaci):

Citeste intrebarea pana la capat!

| geoshy99 a răspuns:

Dupa parerea mea. Ibra este cel mai bun si cel mai spectaculos atacant cu executi remarcabile si puternice. nu prea le are cu dribllingurile. dar poti spune ca e un atacant complet happy

| Ibrahimovic explică (pentru geoshy99):

Da. Intr-adevar, in acest moment Zlatan e nr1 cand vine vorba de atacanti.