| Iulian09 a întrebat:

Cine stie cea mai buna metoda de slabit?
Vreau sa ma apuc sa slabesc vreo 3-5kg am 1.85 si 70kg si vreau sa fac patratele la abdomen dar am ceva grasime(nu multa)

2 răspunsuri:
| naf29 a răspuns:

Exact cum a zis si "denis987" doar ca mananci dupa ora 18, daca tu te culci la 2-3 noaptea. Daca te culci la 10 noaptea nu este recomandat sa mananci. Este indicat (pentru a slabi) sa nu mananci cu 3-4 ore inainte de culcare. http://antrenorpersonal.wordpress.com/2011/11/21/abdomene-acasa/
http://antrenorpersonal.wordpress.com/......-abdomene/

| denis987 a răspuns:

Salut. Ca sa slabesti nu trebuie sa faci abdomene sau flotari (o flotare/abdomen are in jur de 0.5 kcal.deci putin).Trebuie sa tii in primul rand o dieta:sa nu mai mananci dupa ora 18, sa nu mai mananci paine (poti manca paine neagra dar si aia putina), bagate pe fructe, legume, iaurturi, nu mai manca la fast-food, nu mai manca prajeli si grasimi.Bun acum trebuie ca sa slabesti sa incerci sa alergi zilnic (dar sa incerci sa alergi ca Banel Nicolita nu ca Adrian Cristea) , poti sarii coarda, poti face aerombic, prin tae-bo slabesti foarte mult (undeva la 800 calorii/ora).Dupa ce ai slabit te poti apuca de abdomene, flotari si genoflexiuni pentru ''patratele''.
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
http://www.youtube.com/watch?v=cfXX4PQxYK0&feature=relmfu
Sper ca ti-am fost de ajutor.Funda?