|

Concentrat proteic sau gainere? Doresc sa aiba si o anumita calitate.

Mentionez ca am 17 ani fara 3 luni.

Greutate 60-61kg.

Inaltime 177-178 cm.

Am facut sala vreo 6-7 luni (nu continuu, cu pauza, insa per total au fost 6-7 luni),si nu prea se cunoaste mare lucru,ma pusesem serios si pe o alimentatie serioasa bazata pe proteine-carbo, insa incep sa imi dau seama ca fara aceste Äjutoare nu se poate, deci va rog sa ma ajutati.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca vrei sa iei in greutate, mergi pe gainer. Cu o mica specificatie, un gainer bun are foarte putin zahar, restul carbohidrati complecsi, gen Serious Mass.
Rezultatele tin de alimentatie/antrenament/odihna. Deci mai multa atentie la acesti termeni. Poate nu faci ceva corect, evalueaza-te.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Ai grija sa ai minim 2g proteine/kilocorp si 3-4 g carbo. Alimentatia face aproape tot. Eu unul nu recomand gainere... Carbo poti sa-ti iei cu usurinta din alimentatie. Mai bine ti-ai lua niste creatina si izolat proteic. Ai grija ca si antrenamentul sa fie intens. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru FitnessTrainer):

Stiu teorie, nu ma ajuti!

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru bleakk):

Atunci pune in practica! Daca respecti regulile astea, te antrenezi si te odihnezi corect, nu are cum sa nu dea rezultate. Daca esti ectomorf extrem (ceea ce nu cred, judecand dupa poza de profil) trebuie sa iei si mai multi carbo. Eu ti-am recomandat creatina si un izolat proteic, dar dupa cum zice si Goldenboy, si serious mass e ok. Daca bugetul nu e limitat, poti sa iei mai multe suplimente happy

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează