| CraiovaAdy a întrebat:

Credeți că va mai apărea Universitatea Craiova în fotbalul românesc? Oare va câștiga Mititelu procesele cu LPF și FRF și va înscrie iar echipa (că de vândut nicio șansă)? Mi se pare pustiu fotbalul românesc fără FC Universitatea Craiova (adică pentru mine nu prea mai există fotbal, dar totuși fiind suporter al unei echipe inexistente, mă mai interesez din când în când).
Sunt curios voi ce parare aveți...
P.S.: Nu vreau să aud nimic legat de CSU. Aia nu e Știința, este doar o clonă, care nu reprezintă nimic pentru mine. (CSU = PSD-FRF-LPF Craiova, echipă de partid înființată în 2013 în Liga a 2-a și promovată ilegal după un an de existență). Am ținut să precizez asta pentru a nu se confunda.

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

FC Universitatea Craiova= RESPECT

4 răspunsuri:
| alexinho71 a răspuns:

Dupa parerea mea, Universitatea Craiova n-o sa mai apara in fotbalul romanesc.Si nu, nu cred ca Mititelu va castiga procesele.Si chiar daca le va castiga,decat sa patroneze iar Mititelu pe Universitatea,mai bine sta in banca lui, ca si-a batut joc de Universitatea Craiova! Eu sunt tot fan Craiova, sunt nascut acolo.Dar neavand alta echipa, tin cu CSU,"clona", asa cum ii spuneti voi. happy Parerea mea:nu mai fiti asa ambitiosi si tineti macar cat de putin si cu CSUwinking ...Ganditi-va,Universitatea,cel mai probabil, nu va mai aparea in fotbalul romanesc, mai ales pe prima scena..Asa ca, lasati orgoliul si tineti si cu CSU! Asta poti sa o iei ca pe un sfat!winking

| CraiovaAdy explică (pentru alexinho71):

Probabil n-ai citit P.S. sau incerci sa ma iei la misto. Nu e vorba de orgoliu. E vorba de dreptate. Mai stii, in 2011 cand o dezafiliasera pe nedrept, ce o mai tineau toti cu "Justice for Craiova"? Atunci probabil, erai si tu un pretendent la acest "fenomen". Pacat ca unii va lasati usor influentati politic, si credeti ca tot ce zboara se mananca. In fine, daca vrei sa te lamuresc legat de istorie, palmares, imn... te pot lamuri pe privat, nu stau acum sa mai explic aici, ca nu sunt eu in masura pentru a face dreptate. Sustine-ti linistit echipa, eu prefer sa nu ma mai interesez deloc de fotbal, si sa nu mai fiu suporter decat sa tin cu echipa aia. Bafta!

| CraiovaAdy explică (pentru CraiovaAdy):

Aaa da, era sa uit. Pentru mine exista doar FC Universitatea Craiova. Joaca acolo intr-o liga din sufletul meu. happy

| alexinho71 a răspuns (pentru CraiovaAdy):

Stiu ca CSU este o echipa infiintata anul' trecut! happy Si da, palmaresul este de parte Universitatii, echipa care o s-o am mereu in suflet!