| BeautifulOne a întrebat:

Cum am putea reduce eficient nr de calorii zilnice in vederea pierderii in greutate? E ok saritul peste mese? Ce ar trebui facut.

Răspuns Câştigător
| credeintine a răspuns:

Pentru scaderea in greutate pe langa alimentatie este necesar si exercitiul fizic, urmat de un stil de viata (alimentatie corecta + un anumit tip de activitate fizica)- permanent, adica degeaba slabim frumos iar dupa obtinerea rezultatelor renuntam, pentru ca asa nu este corect si este posibil sa apara efectul de eu-eu.
Este important si de la cate kg pornesti si care este motivul pentru care vrei sa slabesti. De asemenea este important si cauza pentru care s-au acumulat anumte kg in plus, eventual grasime inestetica.
Nu intotdeauna reducerea caloriilor este o solutie. In niciun caz nu se va sari peste vreo masa, dar asta nu inseamna ca mancam la orice ora si haotic. Ultima masa trebuie sa fie cu cel putin 3h inainte de culcare.Pe scurt se poate lua legatura cu un specialist care iti poate spune in fuctie de stiul de viata zilnic sa iti recomande cate calorii trebuie sa consumi in functie de sex, varsta, ocupatie. Iar daca mergi la sala trebuie initial insistat pe exercitii de cardio, pentru a reduce mai intai masa de grasime iar apoi se poate remodela corpul-formare de masa musculara.
p.s. sa nu uitam de o rehidratare corespunzatoare (cu apa). Bafta!

5 răspunsuri:
| carauc a răspuns:

Nu este ok saritul peste mese dar pentru a reduce numarul de calorii trebuie sa mananci mai putin decat mananci de obicei poti sa calculez foarte repede cu calculatoare online

| Neyter a răspuns:

Nu conteaza cat mananci (atata timp cat nu este fastfood)
Daca tii dieta si faci sport zilnic e destul sa arzi caloriile, de preferat e sa mergi si la sala

| BuLaNNNeL a răspuns:

Nu. Scazi treptat cate 250-300 maxim.

Bula
| Bula a răspuns:

Cand te asezi sa mananci, bei intai 2 pahare mari de apa, dupa care mananci "cat incape".
E ceea mai buna metoda de a reduce caloriile introduse in organism, fiindca stomacul se umple cu apa in loc de mancare.
.

| Balaban_Bianca_2002 a răspuns:

E foarte importantă și hidratarea