| 1Chris1 a întrebat:

Cum as putea sa am o forta mai mare in picioare la fotbal? Adica sa fiu mai puternic in duelurile 1 vs 1.


Vreau ceva exercitii pe care sa le fac acasa.

6 răspunsuri:
| LimonadaBaa a răspuns:

Daca vrei sa ai forta in duelurile 1-1 fa exercitii de forta trebuie sa ai forta si in umeri, brate nu numai in picioare.De ce crezi ca mai toti fundasii au spatele lat?

| AnonimusGate a răspuns:

Geneoflexiuni cel mai bine ajuta mult

| rhino50 a răspuns:

Picioarele nu te ajuta asa mult in duelurile 1-1 mai mult te ajuta umerii viteza (te ajuta si bratele da asta e neoficial:) )
In primul rand depinde ce post joci dar in ansamblu ai nevoie de mai multa tehnica in deposedari decat forta ca nu o sa te incotesti cu ala din poarta ta pana in poarta adversa ca nu asta e scopu:) dar iti trebuie si o oarecare forta si sa te tii bine pe picioare.
Cand eram la antrenamente antrenorul se baza mai mult pe alergari pe distante mari, cu schimb de viteza de directii desii nu ti se pare ca din astea faci forta te ajuta la jocul de picioare la viteza la rezistenta te ajuta si la duelurile 1-1 pe langa (flotari, geno, abdomene, mersu piticului etc.)
http://www.frf-ajf.ro/salaj/pagini/plan-pregatire-fizica-234.html

| pepsi99 a răspuns:

Dai umar la umar de un perete happy happy

| rhino50 a răspuns (pentru pepsi99):

Umar la umar cu un perete(de cand au peretii umeri) si in al doilea rand dc nu dai cap in cap cu peretelelaughing)
Al indrumi sa dea cu umaru in perete baa bolovanulee peretelee e betoonn si umarul lui e fragil.
Inainte sa al indrumi o porcarie incearca tu asa ceva si dupa vreo 10-15 incercari zii la maicata sa te duca la spital.El vrea sa fie mai bun in duelurile 1vs1 nu vrea sa fie cel mai bun fotbalis din salonul spitalului...

| StefanOctavian a răspuns:

Geneoflexiuni si agatate de ceva si fa serii de ridicari de picioarele nu stiu cum se zice, termenul in fine... ajuta la ultimul rand de abdomen si asta conteaza mult.