|

Cum as putea sa invat backflip, si cum as putea sa scap de frica de a ma da peste cap?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca nu te simti sigur, mai bine nu incerca asemenea "exercitii", fiindca pot fi foarte periculoase sau chiar mortale, daca nu cazi exact pe picioare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu as zice mai bine sa nu incerci fara un profesor.

Eu cand eram mic, am incercat sa fac asta pe pat. Si am tot facut eu de vreo 2-3 ori pana cand am cazut cumva gresit(pe gat) si nu mai am putut respira. Pe langa ca am crezut ca o sa mor am mai tras si o sperietura zdravana. Nu imi mai amintesc cum mi-am revenit dar tot ce stiu e ca ma durea spatele, nu ma puteam indrepta(stateam indoit) si nu puteam sa respir mai deloc.

Asadar, eu as zice sa nu incerci asemenea lucruri de unul singur, mai bine mergi la un profesor sau la cineva care are posibilitatea sa te ajute si sa iti acorde un prim ajutor in caz de orice s-ar intampla. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu in armata am facut astfel : - am pus 3, 4 saltele una peste alta ( era zi de curatenie si le scosesem afara ) si le-am asezat la baza unei ridicaturi de pamant asa incat saa fiu cu picioarele la nivelul saltelelor. Si saream fara grija ca ma lovesc, chiar eram uimit ca faceam flic pe spate, eu care nu aveam curaj sa fac nici flic pe fata.N-am avut la dispozitie decat vreo ora dar daca esti intr-o curte poti practica astfel cateva saptamani pana ajungi sa faci cu o saltea si la urma fara saltele deloc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cauta cursuri de gimnastica in orasul in care locuiesti. Mai bine nu incerca de capul tau, poti sfarsi nasol.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează