| Ionutalsescea a întrebat:

Cum capat rezistență și condiție fizică?

Răspuns Câştigător
| LovelyWolf a răspuns:

Pentru o rezistență fizică ar fi bine să faci cardio de exemplu alergi încet dar pentru un timp îndelungat sau poti sa mergi la înot și faci multe ture de bazin dar mai este si un fel de box cardio sau box (diferențele la cardio box sunt că faci foarte multe repetari la sac)
Și pentru o condiție fizică contează alimentația și ar trebui să tragi de fiare sau sunt aplicați pe telefon cu antrenamente pentru acasă.

4 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Antrenament si alimentatie.

| aXy99 a răspuns (pentru baru):

Mai bine de atat n-o puteam spune.

| Aldelina a răspuns:

Buna,

Conditia fizica o faci si prin alimentatie. Deja au raspuns cei de mai sus cu ce trebuie safaci. Antrenament, antrenament, antrenament si mancare adecvata pentru sportul practicat.
Rezistenta se capata in timp, nu de pe o zi pe alta. Coprul are nevoie sa se adapteze de la un antrenament la altul si de aceea vei ajunge unde iti doresti si prin alimentatie. Mancaruri sanatoase (fara dulciuri, sucuri acidulate, fast-fooduri sau altele procesate).
Proteine vegetale, animale, iar daca vrei ceva mai multa masa musculara, surplusul caloric de ajuta. Dar un surplus provenit din mancare potrivita, nu din prostii.

Succes

| olaroiu a răspuns:

Salut!

Rezistenta se dezvolta treptat, iar pentru asta e nevoie de repetitie, perseverenta, motivatie. Nu devii rezistent decat daca treci prin acelasi lucru de mai multe ori. Vrei sa rezisti mai mult cand alergi, va trebui sa faci asta si mereu sa te autodepasesti. Azi cu 100m, peste alte zile cu 200m etc pana cand corpul va considera ca ceea ce faci nu mai e un efort, ci o obisnuinta. Cresti ritmul, viteza, durata, lungimea etc treptat si vei vedea diferente.

Cat despre conditia fizica, asigura-te ca mananci bine, sanatos, proteine, carbohidrati, din toate grupele alimentare pentru a avea aportul de nutrienti necesare ca sa iti desfasori activitatile dorite.