| AngelErmin a întrebat:

Cum dracu reduc procentul de grăsime corporală? Simt că mor,mănânc sănătos,cu sportul am lăsat-o cam moale în ultima vreme din cauza lenei, am un cântar Tanita, în fiecare dimineață îmi arată tot mai mult procentul.
Am 1.72 și 61 kg uneori și 60 kg, pe burtă par destul de subțire am 73 cm talia naturală și talia jos mie de 79, vreau să îmi reduc talia până la 66 cm cea de sus nu cea de jos, dar am grăsime cică pe mâini și picioare și pe picioarele sunt din punctul meu de vedere ca un băț, acum am 17% body fat conform cântarului Tanita,asta dimineața în timpul zilei nu îmi dau seama că arată când mai mult când mai puțin, tind să cred că sunt anormal, sunt slab cu grăsime.
Dau fundă pentru cel mai bun răspuns.
Cât despre masă musculară am pierdut destul de multicel că am lăsat-o cam moale cum spusesem mai sus.
De luni revin în forță cu sportul că așa mi-am propus.

Răspuns Câştigător
| CaptainPanda a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa consumi mai putine calorii decat arzi zilnic. Exista site uri pe care poti intra sa calculezi cate kcal arzi : https://www.nhs.uk/live-well/healthy-weight/bmi-calculator/
Mananca produse care contin mai multe proteine decat grasimi, cauta pe net.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| CaptainPanda a răspuns (pentru AngelErmin):

Repet, trebuie sa mananci produse care contin mai multe proteine decat grasimi si chiar daca vezi ca proteinele sunt egale cu grasimile, in realitate nu este asa. Grasimile cantaresc mai mult decat proteinele

Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Apa si verdeata pentru slabire

| andreiandu211 a răspuns:

Salut, sunt antrenor personal online, daca vrei te pot ajuta cu sfaturi, programe nutritionale si antrenamente, andreiandu211 pe Instagram.