| Berbec_Adelin_1995 a întrebat:

Cum iti faci muschi?(va rog frumos fara glume!)

8 răspunsuri:
| Zanisoara a răspuns:

Depinde,unde vrei sa ai muschi? la maini sau picioare? la maini trebuie sa lucrezi la spailere, chestile alea de la sport inalte in care trebuie sa te tii si sa duci picioarele la burta, flotari, si sa ridici greutati.

| Cosmin86 a răspuns:

Mancare multa, antrenament, odihna.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Zanisoara):

De ce doar "maini si picioare"? mai exista : piept, umeri, spate, lombari, abdomen.

| Zanisoara a răspuns (pentru Cosmin86):

Pai cam la asta vor baieti sa faca, la maini sa isi arate muschii fetelor, dar daca vrei sa fii o masina de muschi, incearca asta:http://www.gq.ro/radar/11940358-cum-sa-faci-muschi-ghidul-incepatorului

| Cosmin86 a răspuns (pentru Zanisoara):

Articol incomplet... acolo e doar antrenament, fara nutritie speciala nu devii "masina de muschi" indiferent cat te antrenezi.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Zanisoara):

Stretching inainte de antrenament cu greutati? asta e o aberatie mai mare decat "faci sala ramai mic" sau "proteinele lasa pielea". niciodata stretching inainte. niciodata. fibrele musculare cand le lucrezi trebuie sa fie cat mai compacte, nu cat mai labartate. ala se face NUMAI dupa antrenament. pentru relaxarea fibrelor. cand nu mai ai risc de accidentari.
alta prostie: piept si spate. 2 grupe foarte mari in aceeasi zi. in concluzie un antrenament de tot rahatul. corpul nu poate sa le lucreze in aceeasi zi. sunt prea dificile de lucrat bine. mai adaugi si incepator iese un fel de shaorma cu de toate.
limiteaza-te la exercitii clasice? as vrea sa vad incepatori paraleli cu sala facand un deadlift CORECT. sau o genoflexiune cu bara corecta. cu cat e mai clasic exercitiul, cu cat lucreaza mai multi muschi, cu atat e mai greu de lucrat corect. adaugi incepator si iese 100% accidentare.

articol facut de nenea gheorghe de la stana. 50% corect, restul abureli sau povesti prea grele de inteles pentru un novice.

| StefanMihai a răspuns:

Cum iti faci muschi... Probabil raspunsul este acela sa te duci la sala de forta.

Nu o sa fie usor. Trebuie sa te antrenezi pe deplin, multa munca si multe sacrificii.

In primul rand mancarea este cea mai importanta, incearca sa consumi cat mai multe alimente bogate in proteine, poti apela si la proteina/creatina etc.

O grupa pe zi este indeajuns.
Singur o sa-ti fie greu, trebuie sa ai langa tine un partener sa te ajute, sa te moriveze.

Exercitii pentru fiecare grupa de muschi ( piept/ biceps/triceps/spate/trapez/umeri/spate) gasesti in tutoriale pe youtube.

Tine minte ALIMENTATIA ESTE CEA MAI IMPORTANTA!

Funda?

| Cosmin86 a răspuns (pentru StefanMihai):

E cam penibil ca un baiat sa ceara "funda" ( bine... poate e gay sau femeie cu poza de baiat ).

Întrebări similare