| dilayla0 a întrebat:

Cum pot invata spagatul/sfoara?

9 răspunsuri:
| Grimmjow69 a răspuns:

Pentru spagat: din pozitia descrisa anterior (3), incerci sa te lasi in fata astfel incit sa atingi solul mai intii cu barbia, apoi cu pieptul, in timp ce iti tii talpile cu miinile. Indicat e sa te ajute cineva (impinsul de la spate :twisted: )
Ar mai fi si lucru cu partener: amindoi stind in fund, cu picioarele departate si sprijinite de cele ale partenerului, va tineti de miini si trageti alternativ de miinile partenerului astfel incit sa se departeze picioarele cit mai mult.
In final, incerci sa stai in spagat si sa te lasi cit mai mult. Asta cit mai mult timp posibil.

Pentru Spagat: Nu e greu, pur si simplu prin mult exercitiu, muschii, tendoanele, tot, vor ceda. Doar ca astea depind de exercitiile care le faci, si parerea mea e ca e bine sa faci cu un partener, atunci ai o gama variata de unde sa alegi.

| Zoey112 a răspuns:

Trebuie doar sa incerci. si sa nu te dai batuta!happy

| kissuletzz a răspuns:

In fieacare zi stai cu picioarele despartite pana te doare cam 5-10 min si o faci asa pana poti sa faci spagatul. Sper ca te ajuta raspunsul meu.

| lila36 a răspuns:

Daca faci cu regularitate exercitiile de intindere descrise mai jos,ele o sa te ajute sa faci spagatul.O sa dureze un timp pana-ti imbunatatesti flexibilitatea, asa ca nu grabii lucrurile, daca vrei sa nu te ranesti.
Incalzeste-te intai sarind coarda sau alergand pe loc timp de cinci minute.
Tinandu-ti spatele si picioarele drepte, apleac-te in fata de la mijloc si incerca s-ti atingi degetele picioarelor timp de o jumatate de minut.
Apoi aseaza-te pe podea, cu picioarele intinse drept in fata ta si genunchii lipiti.Intinde mainiile si incearca sa-ti atingi degetele picioarelor in timp ce iti aduci pieptul cat mai aproape de picioare timp de o jumatate de minut.
Dupa fiecare exercitiu de intindere fa spagatul si vezi cat de jos poti cobori.Nu forta.Dca simti cea mai mica durere, opreste-te imediat.
Sper ca te-am ajutat.Pe curand.

| ÎngerulThawMic16 a răspuns:

Trebuie ca in fiecare zi sa repeti, ca sa iti inveti picioarele. Trebuia sa ineveti, inca de cand erai mica, pentru ca atunci aveai oasele mai moi si articulatiile mai flexibile.

| florinuka a răspuns:

Trebuie sa exersezi foarte mult sa tot incerci pana reusesti altfel nu vei sti face nicioadata.
Funda primesc? happy

| shop a răspuns (pentru florinuka):

Cersetoare mai esti, primesti una dupa ceafa, dupa ce termin mesajul, promit!

| georgevali a răspuns:

Il poti invata dar greu mai intai trebuie sa faci exerciti care pot dura luni pentru flexibilitate apoi poti incerca daca esti destul de flexibila poti incerca

| Anghel_Cosmin_1990 a răspuns:

Youtube' draga mea amica

Întrebări similare