| GeorgeBUHNICI a întrebat:

Cum pot Sa fac muschi dar fara pastime in doar o săptămână.sa se cunasca

Răspuns Câştigător
| Borcanelul a răspuns:

Nu ai cum intr-o saptamana sa vezi rezultate.Astea se obtin numai dupa cateva luni de antrenament, daca ai un program de antrenament bun si o alimentarie bogata in proteine si carbohidrati.

Eu trag de cateva luni si abia am obtinut ceva rezultate deci nu ai cum intr-o saptamana sa pui muschi

9 răspunsuri:
| bogz a răspuns:

Du-te si citeste o carte aia sigur se vede

| TMNT2013 a răspuns:

Depinde ce genetic ai, ce varsta ai, cat testosteron ai....eu in doua saptamani am reusit sa adaug 3 cm in brat.Trebuie sa folosesti greutati care sa nu iti permita sa faci mai mult de 10 repetari cand poti mai mult adaugi greutate si 3-4 serii. Si daca vrei maini mari e recomandat sa lucrezi mai mult tricepsul pentru el este 70% din brat si biceps 30%. Si alimentatia pentru masa musculara trebuie sa fie asa: 60% carbohidrati 30% proteine 10% grasimi deci iti trebuie multi carbohidrati si proteine si daca esti slab de fel trebuie sa consumi 3000 de calori pe zi ca sa pui masa musculara.

| TMNT2013 a răspuns:

Si nu prea ai cum sa pui ceva intr-o saptamana in 6 luni o sa ai ceva rezultate, dar cele mai multe rezultate sunt vizibile dupa un an si ar fi bine sa spui ce varsta ai pentru daca ai mai putin de 14-15 ani nu o sa reusesti aproape nimic.

| JohnnyBi a răspuns (pentru TMNT2013):

Nu ai cum 3 cm numai muschi in 2 saptamani. poate 2 cm grasime si 1 muschi, altfel nu. cu suplimente full, antrenament profesional, alimentatie data de nutritionist sportiv si tip somatic mezomorf eu am pus 3 cm de muschi in brat in 4 luni, trecand de la bmi de 18% la 14% in timpul asta. nici cu steroizi nu ai cum in 2 saptamani 3 cm de muschi in brat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau sa te anunt dar intr-o saptmana nu pui nimic nici cu proteine, e prea putin....Rezultate se vad dupa 3/4 luni cu multa munca si dedicatie.Un sfat ca sa pui muschi este sa lucrezi cu greutati mari si repetari putine 5/10, dar mai multe seturi.

| Maravilla a răspuns:

Incearca niste steroizi...

| Cosmin86 a răspuns:

Muschii se fac in ANI DE ZILE si tu vrei intr-o saptamana...

Esti doar un COPIL PAMPALAU care s-a trezit si el, nu?

| AndreasfromMetallicA a răspuns (pentru TMNT2013):

Prietene,hai las-o dracu laughing ai pus (ruleta) gresit cand te-ai masurat, asa se explica cresterea ta de 3 cm in brat asa.In culturism/fitness cresterea de 3 cm in 2 saptamani e o crestere peste noapte si nu cred ca o faci fara substante(mai mult sau mai putin legale).In rest la treaba cu geneticul si celelalte, in mare iti dau dreptete.Numai bine

| Cosmin86 a răspuns (pentru AndreasfromMetallicA):

Poti sa pui 3 cm de grasime imediat laughing