| BenyBen a întrebat:

Cum pot sa fac pătrățele într-o luna? Și sa scap de șuncă?

12 răspunsuri:
| Seven07 a răspuns:

Alimentatie, fibre, sport, determinare.

| Bacemi a răspuns:

80% alimentație și 20% sport

Fără sucuri și alcool sau cafea
Să bei apă - 2 litri la 50 kg corp
Să nu te înfometezi - 3 mese pe zi plus o gustare între mic dejun și prânz - distanță de 4 - 5 ore între mese
Odihnă musai.
Mâncarea cât mai puțin gătită și fără prăjeli.
O masă ar trebuie să fie jumătate de farfurie legume, un sfert proteină și un sfert carbohidrați (1 felie pâine / trei linguri orez, paste sau mămăligă)

Nu te ajută să faci abdomene dacă încă ai grăsime pentru că nu se vor vedea muschii. Trebuie cardio - alergat, bicicletă, dans, înot, etc.

| Inceputul a răspuns:

Ca sa faci,, patratele'' dureaza mai mult de o luna. Daca mergi la sala regulat si ai un program organizat o sa scapi de gasime si o sa ai patratelehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-o luna sa iti iei adio. Din poza din profil, daca este reala si esti tu, nu vad ce sunca ai putea avea tu.
Dar, dupa multa sala, flotari, dar corect efectuate si nu doar un tip de flotari ci 2-3, rombice, drepte, intoarse, + alimentatie cum a spus userul @Bacemi, poate se va simti dupa 6-7 luni abia, abia.

| CuriousStuff a răspuns:

Sunca aia ai pus-o intr-o luna? Pentru ca daca ai pus-o intr-o luna poti sa scapi de ea intr-o luna. Daca nu, o sa-ti trebuiasca mai mult, mult mai mult. Patratelele apar dupa ce dai jos sunca, odata cu exercitiile specifice pentru absomen.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Bacemi):

80% alimentație 20% sport, după afirmatia ta mananc cat de cat ok, ma duc la sala fac 5 flotari, 10 tractiuni, 15 genuflexiuni si in 1-2 ani am un corpul dorit? laughing

| Dumbi a răspuns:

Patratele vrei, daca nu ai patratele esti fraier vad, in generatia asta numai muschii mai conteaza vad, dar creierul nu trebuie antrenat.
Daca vrei neaparat patratele faci abdomene si iti trebuie o alimentatie corecta, fara grasimi, sucuri(mai ales Cola sau Pepsi), fara junk food…
De sunca scapi mancand-o, dar vezi sa fie afumata, cu putin usturoi si lasata 10-15 zile la aer… Ce inseamna sunca? laughing Stii macar ca toti avem sunca?(fara sorici). Daca iti tai pielea cu carne o sa vad acea parte dintre piele si carne, alba, cum e la porc, daca ai vazut vreodata porc taiat.

| cristi202 a răspuns:

Intr-o luna? E ca si cum ai intreba cum sa ajungi din Bucuresti la Timisoara in 5 minute. Chiar asa. Ce vrei tu necesita munca, cere determinare si perseverenta, si timp, luni de zile, pentru ca atunci cand vei vrea sa mergi sa te distrezi cu alti, tu sa ai in cap doar ca trebuie sa mergi la sala sa iti lucrezi patratelele, si nu sa cedezi in fata distractiei sau a comoditatii.
Altfel, poti face patratele intr-o luna. Desenate, decupate, cum vrei. Acelea se fac mai rapid. happy

| Bacemi a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Dacă mănânci cum am zis eu slăbești cam 3 - 5 kg pe lună. Dar nu știu dacă vei obține chiar corpul visat. Aici depinde cât de mult efort ești dispus să faci. Cu o alimentație corectă și sport de 2 - 3 ori pe săptămână, câte 30 de minute poti ajunge relativ repede
la un procent de grasime de 10 - 12%, ceea cee binișor. Dar dacă vrei să fii foarte tonifiat să se vadă pătrățelele și astea îți trebuie foarte multă disciplină, ai nevoie de procent de 7 - 8%. Trebuie să nu faci greșeli în alimentație decât foarte rar, la două săptămâni dată și nu cantități industriale. De asemenea să crești intensitatea antrenamentelor, să faci sport șase zile pe săptămână și cu intensitate crescută. Alergare intervale și repetări puține cu greutăți din ce în ce mai mari.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Bacemi):

Posibil, ma refeream doar la aceste procente pe care le-ai spus mi se par urate. Ori facem 100% din toate ori ne jucam? De asta am dat acel exemplu cu 5 flotari, 10 tractiuni etc care sa se incadreze in cele 30% procente spuse de tine. Am înțeles ca te-ai referit strict la slăbit. 7-8% bf deja tine de sportivi cu ani grei in "jocu asta" sub 7% deja intervin anabolizantele.

| BenyBen explică (pentru Bacemi):

Am 40 de kg si 13 ani de ce am sunca? beau doar suc mult si nu mananc grasimi

| BenyBen explică (pentru anonim_4396):

Poza de profil e de 1 an sau 2