| Clouds_Shikas_2000 a întrebat:

Cum pot sa slabesc vreo 20-25 kg vreau sa-mi cumpar acum ceva alimente sanatoase si un program de exercitii si dieta daca se poate mersi!

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sunt foarte multe kg, si apoi ce o sa faci iar o sa te ingrasi? alimentele sanatoase nu ingrasa? e foarte greu sa slabesti atat de mult, trebuie sa speri la 5kg pe luna nu atat de mult e prea mult,deficit caloric,nu are importanta de cate ori manci,ce manci totul inseamna calorii, totul ingrasa sa spun asa, culturism + cardio, dar nu e usor, eu sper la 3, 4 kg pe luna

| Nickname1890 a răspuns (pentru RAY):

Nu a spus in cat timp vrea sa slabeasca 25 de kg. Nu a zis ca vrea sa le dea jos intr-o luna.

E posibil sa slabesti 25kg undeva in 6-7luni. Daca vrei te pot ajuta in privat daca imi dai un mesaj. Treaba este mult prea complexa pentru a iti spune tot aici intr-un singur raspuns.

| RAY a răspuns (pentru Nickname1890):

Apoi pui pe tine in 1, 2 luni

| Nickname1890 a răspuns (pentru RAY):

Nu ai de ce sa pui pe tine inapoi in 1 2 luni, daca nu revii la vechile obiceiuri alimentare proaste.

| RAY a răspuns (pentru Nickname1890):

Organismul se adapteaza la noua dieta si tot ce manci in plus va fi surplus, 95% din cei care slabesc se ingrasa la loc in maxim 5 ani

| Nickname1890 a răspuns (pentru RAY):

Pentru ca slabesc in mod gresit.winking Majoritatea care slabesc o fac in felul urmator. Tin un regim alimentar foarte strict pentru cateva luni, eventual ceva sport nu prea mult iar dupa ce vad ca au atins greutatea dorita se opresc. Nu conteaza ca de fapt au pierdut nu numai grasime ci si parte din masa musculara. Pentru ei cantarul este suficient. Apoi revin la vechiurile obiceiuri, mancat de toate tot timpul, pizza la miezul noptii, gata si cu sportul pentru ca si-au atins obiectivul, apoi se mira de ce se ingrasa. Ca sa nu mai discut ca dupa o perioada de infometare, sau un aport caloric extrem de scazut, corpul va depunde de 2 ori mai repede grasime, pentru ca se pregateste pentru o noua "cura de slabire" iar persoana in cauza va ajunge sa puna la loc nu doar ce a dat jos ci si cateva kg in plus. Astia sunt aia 95% despre care vorbesti tu.

Pe de alta parte sunt aia 5% care isi fac un stil de viata din asta. Nu adopta un regim strict, ci unul sanatos unde sa nu existe surplus. Intr-adevar tot ce este in plus se depune la oricine si la mine si la tine, nu conteaza.

Dar atata timp cat se mananca ce trebuie si cat trebuie, si se continua activitatea fizica nu are cum sa se ingrase la loc.
.
Iar ce spui tu ca organismul se adapteaza la noua dieta adevarat dar de fapt organismul se adapteaza la toti factorii externi la care este supus. Deci daca tu il supui unui efort fizic intens (antrenamente) si ii dai nutrienti de calitate de care are nevoie pentru a sustine efortul fizic, acest lucru se va vedea la exterior si vei avea un fizicul de sportiv. Corpul nu are cum sa depuna grasimi atata timp cat nu primeste mai multe calorii decat are nevoie pentru a se sustine. Bine este o intreaga teorie aici... de unde provin caloriile, in ce moment al zile le primeste etc, dar in mare despre asta este vorba.

Un prieten pe care eu l-am antrenat si ajutat a ajuns de la +90de kg la 74 in mai putin de un an, iar acum se mentine aproximativ la aceeasi greutate dar ii scade procentul de grasime, ceea ce inseamna ca pune masa musculara in timp ce arde grasimi. Nu tine un regim strict, ci doar si-a schimbat stilul de viata si de alimentatie. A invatat ce inseamna sa mananci corect si sa faci sport.

| RAY a răspuns (pentru Nickname1890):

95% e o suma cam mare, se cam poate spune ca dietele nu functioneaza

| Florentina9210 a răspuns:

''Un program de exercitii si dieta'' astea ti le va face medicul nutritionist. Noi nu avem competenta necesara in a iti face un program. Consulta un medic si vezi ce spune!

| TrăieşteClipa a răspuns:

Cauta pe internet despre cetoza.

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Nu mai simplu ar fi sa traiasca clipa? grasut asa cum e. mnohh.

| Nickname1890 a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

Nu, pentru ca vrei nu vrei noi oamenii si societatea in care traim este una superficiala ce pune accent pe felul in care arati. Nu intelege gresit, nu am nimic importiva cu oamenii grasi, fiecare are dreptul sa fie asa cum doreste, iar daca tu sa zicem ai cateva kg in plus care nu te deranjeaza, este perfect ok. Dar daca el pune o astfel de intrebare, este clar ca nu se simte bine in pielea lui si clar nu are cum sa traiasca clipa. Vrea sa faca o schimbare si as vrea sa il ajut sa faca o schimbare.

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru Nickname1890):

Da. dar ar putea să încerce o dietă. şi o alimentaţie sănătoasă.

| Nickname1890 a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

Fix despre asta am scris in ultimele 2 postari big grin

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru Nickname1890):

Dar trebuie să aibă şi motivaţie.

| Nickname1890 a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

Clar, ca sa obtii un astfel de rezultat, trebuie sa iti doresti foarte mult si sa fii dispus sa faci sacrificii.

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru Nickname1890):

Da.