| gabi_pascu a întrebat:

Cum sa cresti capacitatea plamanilor? Se poate asa ceva?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici o metodă mai controversată:-> https://www.papermag.com/......08329.html
:D

| Valentina8 a răspuns:

Sa cresti capacitatea plamanilor? O intrebare ciudata. cred eu, insa prin sport. Sportul iti regleaza respiratia iar respiratia e datorata plamanilor insa daca ai dori sa "maresti" capacitatea plamanilor, ai avea nevoie de o alimentatie pe cat se poate te corecta,sanatoasa, caci fiecare organ din corpul nostru depinde de un altul ceea ce le face pe toate importante in aceeasi masura. Nu exista organ mai important decat altul (facand exceptie a unui rinichi pe care il poti dona) insa inima, ficatul,creierul,plamanii, splina, pancreasul, etc, sunt toate importante in aceeasi masura.
Vrei sa cresti capacitatea plamanilor, trebuie sa cresti capacitatea fiecarui organ, asta prin sport si o alimentatie sanatoasa. Fara tigari, fara alcol, evita pastilele, totul natural.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Valentina8):

Se numeste "marirea capacitatii pulmonare" si asta se face prin CARDIO si prin respiratie corespunzatoare.

Ce intelegi tu prin "alimentatie sanatoasa"? Ca 90% din oameni care folosesc termenul ala nu stiu ce inseamna, ei prin asta inteleg "Fructe si legume" laughing

| Valentina8 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu sunt un expert in acest domeniu, am spus ceea ce mi se pare logic. Sigur nu ti vei "marii capacitatea pulmonara"daca tu bagi in ei nicotina si alte substante,sigur nu-i vei mari daca tot ce faci este sa stai pe canapea sau in pat.
Alimentatia noastra iflueanteaza in mod negativ sau pozitiv fiecare aparat sau sistem al corpului.
Cum am specificat,logic vorbind,ca fiecare organ depinde de un altul, daca tu bagi in tine prajeli,uleiuri la greu, o tona de grasimi ceea ce va afecta aparatul digestiv,pe urma va afecta si aparatul respiratoriu. Alimentatia sanatoasa, consista in multe vitamine (de la diferite legume crude sau fierte, de la diferita fructe, si de la carne fiarta sau facuta la gratar, fara pic de ulei)( Si nu spun evitara completa a uleiurilor caci uleiul de masline est sanatos, cel de nuca de cocos este sanatos insa trebuie sa existe o limita. O alimentati sanatoasa este una echilibrata.
Tot ce ai dorit a fost sa corectezi ceva ce era deja corect, caci nu am spus nimic gresit mai sus. Repet, nu sunt vreun expert, insa acestea sunt cuvinte si pareri logice, si ar trebui sa fie la baza fiecarei minti.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Valentina8):

Nu am corectat, am completat, ca n-ai pomenit nimic de cardio. Si marirea capacitatii pulmonare se face 99% din Cardio happy

| Valentina8 a răspuns (pentru Cosmin86):

No sa fie sanatos laughing

Întrebări similare