| smecherasul2 a întrebat:

Cum sa dau mai tare sut? Sunt la antrenamente de fotbal si toti dau sut foarte tare dar eu nu pot sa dau asa de tare. P.S sunt fundas dreapta.

Răspuns Câştigător
| Gabitzu246 a răspuns:

Da voi nu aveti antrenor cum sa va explice? este cam complicat sa iti explic aici big grin dar voi incerca, deci ca sa dai sut cat mai tare trebuie sa iti distribui greutatea, de exemplu daca vrei sa dai cu piciorul drept in mingie prima data pasesti cu piciorul stang langa minge, dupa care apesi cu piciorul stang in pamant ca si cum ai vrea sa sari si imediat dupa lovesti mingea, piciorul trebuie sa fie drept in momentul in care lovesti mingea, ti-am spus imi este foarte greu sa iti explic asa in scris, sper ca ai inteles ceva.

3 răspunsuri:
| JellyPlays a răspuns:

Pai daca nu ai putere sa dai un sut tare incerca sa fi ceva gen hunting adica sa dai de la indepartare dar pe sus bagi picioru pe sub mingie si e floare la ureche!

| Cosmin_Visan_1984 a răspuns:

Executa niste exerciti de forta mai intai.
Exemplu exercitiu simplu si gratis?!
Iei o persoana pe umeri si te asezi cu spatele langa un perete pentru a nu te dezechilibra si faci genoflexiuni cu greutate pe umeri!
Sau cand sutezi lasate pe minge!

| Maleok a răspuns:

Antremannt la picioare, baga putere in ele, altfel nu ai cum.P.S am fost si eu fundas dreapta.Pentru tine e cel mai ok sa bagi picioru sub minge, ca tu mai rar sutezi la poarta!

Întrebări similare