| Dariusprds a întrebat:

Cum sa fac muschi, adica si abdomen dar nu am gantere si haltere si vreau o metoda fara ele.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Uite aici:
http://www.oprah.com/health/the-no-equipment-workout-you-can-do-at-home/all

Sunt mii de exercitii pe internet, uite aici, pune in google search fraza asta "how to exercise at home without equipment"

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Du-te si fa un sport care ajuta, inot sau kaiac de exemplu.
Poti sa bagi si flotari si abdomne la greu daca nu vrei sa auzi de gantere!

| T2LS a răspuns:

Faci exerciții normale, sunt fel și fel de exerciții pe care le înveți și la școală (abdomenele, spre exemplu). Verifică "THENIX" pentru mai multe informații.

| AnastasiaK a răspuns:

1)Daca vrei sa pui masa musculara, fara greutati nu prea ai cum. Poti sa incerci calisthenics. Daca nu ai mai facut pana acum, ar trebui sa ai rezultate la inceput, dar inevitabil o sa ajungi in punctul in care stagnezi pentru ca vei lucra cu aceeasi greutate(a corpului). Evident conteaza si alimentatia foarte mult. Ca sa acumulezi masa musculara ai nevoie de surplus caloric.

2)Abdomenul, indiferent cat de mult il lucrezi, nu se va vedea decat daca ai un procent de grasime scazut. Asta logic se realizeaza prin deficit caloric.

3) Sper ca ti-e clar ca nu poti face ce am zis la 1 si ce am zis la 2 in acelasi timp. Se fac pe rand.

4) Bineinteles ca INEVITABIL au aparut acei minunati care incurajeaza la flotari si altele. Probabil ei n-au facut o flotare toata viata ca altfel isi dadeau seama pana acum ca poti sa faci si 1000 de flotari ca tot nu acumulezi masa musculara. Exercitiile cu multe repetari sunt pentru rezistenta musculara, nu pentru hipertrofie musculara. Daca vrei, poti incerca flotarile in maini sau alte variatii, dar in momentul in care vei fi capabil sa faci multe repetari, trebuie sa stii ca faci rezistenta. Forta se antreneaza prin exercitii la care nu poti face multe repetari.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Violleta2022):

Cu prostioarele alea o sa faca muschi? Ma ia cu plans laughing