| AdelinaADe2578 a întrebat:

Cum să-mi înving frica in a face sfoara? trec in clasa a 8a și profesorul a zis că suntem obligaţi să o facem.De fiecare dată cănd vreau să mă aplec, mă răzgândesc.Help.

3 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Pe bune? Obligati de cine? De el? Ora de educatie fizica nu se diferentiaza de celelalte ore cand vine vorba de evaluare. Cu alte cuvinte, profesorul nu are voie sa-ti ceara sa faci ceva ce nu te-a invatat. Sa nu mai zic ca, din cate stiu eu, la proba de gimnastica se fac alte alea(rostogoliri, stand pe omoplati, etc). Nu cunosc foarte bine totusi, asa ca nu voi comenta mai mult. Desi de sfoara nu am auzit niciodata printre cele cerute.

Revenind la intrebarea ta, daca ti-e frica sa te lasi in jos, poti incepe prin a departa picioarele din pozitia asezat. Ca sa reusesti sa le departezi din ce in ce mai mult, fa asta cu un partener. Ideal ar fi sa ai un perete langa care sa faci asta si o bara de care sa te poti trage spre perete, dar cine are asa ceva acasa, nu? laughing Dupa ce iti vei dezvolta mobilitatea putin o sa vezi ca nu are de ce sa-ti fie frica sa o faci in mod normal. Multa bafta!

| AdelinaADe2578 explică (pentru AnastasiaK):

Scuze,am vrut să spun roata țiganului, nu sfoara.Mă gândeam la altceva

| constantina12345 a răspuns:

Sunt fosta dansatoare. Incearca in fiecare zii, dupa ce te incalzesti foarte bine sa stai pe şezut, cu tălpile apropiate si genunchii depărtati, încercând să apropii cat mai mult genunchii de podea. Treptat. Nu uita sa iti incalzesti foarte bine musculatura. Este foarte important. Vei reusi