| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Cum se numeste mingea cu care o să se joace meciurile din LIGA1 sezonul viitor 2020-2021?

5 răspunsuri:
| aumih16 a răspuns:

Nu am nici o idee! anul asta sezonul asta adica s-a numit select! oricum e mare problema pentru echipele care vor promova! pentru ca nu se stie cine va juca din sezonul viitor! poate sa fie rapid Bucuresti poate sa fie uta Arad! poate sa fie fc arges pitesti! in fine mai rau e de universitatea cluj care isi dorea si ea sa promoveze! poate de la anul! acum lasand liga 2 si revenind la liga 1 sunt sigur ca echipele care au licenta! ar fi fcsb! cfr cluj! dinamo Bucuresti! viitorul constanta! gaz metan medias! fc botosani! universitatea Craiova! sepsi sfantu gheorghe! astra giurgiu! politehnica Iasi! din pacate doua echipe vor fi retrogradate acestea fiind academica clinceni! fc voluntari! cat despre fc hermannstadt ei bine nu e o situatie prea placuta la ei! mai ales ca ei nu au primit licenta! din cauza ca un jucator de la ei a fost declarat fugar! era de culoare el! s-a tot transferat dintr-o parte in alta! nu avea un angajament propriu! vedem ce va fi! au o situatie oricum incurcata! nu e situatia oricum batuta in cuie la ei! in rest e in regula!

| Ciocinta_Alexandru_1976 explică (pentru aumih16):

Dc sa retrogradeze Clinceni și Voluntari? Mai repede Dinamo Târgoviște și Iași!

| aumih16 a răspuns (pentru Ciocinta_Alexandru_1976):

Dinamo eu unul mi-as dori sa scape de retrogradare! mare nesimtit si negoita ala ca nu il intereseaza echipa! chindia targoviste a mai castigat! politehnica Iasi de asemenea! desi nu a avut chiar un parcurs asa extraordinar! academica clinceni nu prea a batut pe cineva! rar au castigat! fc voluntari la fel! deci in privinta asta ele doua vor retrograda! acum depinde! in play off-ul asta se pot schimba multe!

| Ciocinta_Alexandru_1976 explică (pentru aumih16):

Mai in play out VOLUNTARI și CLINCENI au puncte multe sunt pe 2 si 3 in play out. Uita te pe clasament înainte de a vorbi!

| aumih16 a răspuns (pentru Ciocinta_Alexandru_1976):

Am inteles! poate scapa cele doua! depinde cum vor juca!