Sall! STEAUA ar fi o echipa buna! Dar trebuie sa face niste transfere e 1.000.000$, dar Becali e cam zgarzit! Apropo de golul care la primit Tataruseanu.Si el e un jucator bun, dar a alunecta si el...Asta e
Vad ca tot sunteti nervosi pe Tatarusanu.Cand Rusescu, Tatu si Nikolik au ratat si Costea a cazut din picioare dc nu ati zis nimic? Tatarusanu a gresit odata si toti pe el.
1.In primul rand trebuie sa ia niste jucatori buni ( Ex: Man City! Cu bani multi se vad rezultatele
2.Sa aiba o tactica de joc ( Ex: Barcelona) Nu sa dea 10-20 pase in propriul teren si dupa centrare la Tatu 1.35m
Steaua ar trebui sa se tina pe picioare, nu ca Tatarusanu [a fost prea penal ] si sa`si dea mai mult silinta.De apararea Stelei ce sa mai zic...e slaba.Si eu cred ca ar trebui sa se mai faca transferuri.
Toata echipa stelei e praf portar varza aparare si mai rau si atacul ce sa mai zice in dubla cu twente adica 180 min de joc + prelungiri nu au dat macar un gol rezulta ca sunt varza acum a plecat si brandan nu stiu ce o sa se intample cu steaua dar nucred ca va straluci