| Nicolae131 a întrebat:

Daca nu pot sa fac mai mult de 15 flotari e grav?
Am 20 de ani 1.72.m si 64 Kg
Am inceput de 1 luna sa fac zilnic flotari insa mai mult de 15 intr-o serie nu pot, fac de o luna zilnic cate 80 de flotari si tot nu am crescut in forta si in repetari.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Nu e nimic grav fa serii cate 15 pana numai poti
In timp o sa urci si o sa faci mai multe
In zilele mele de glorie sportive cred ca faceam 40-50 maxim corecte
Sunt unii care nu le fac corecte si fac sute happy
Chiar vazusem ca erau ceva recorduri nationale de facut flotari si la alde +1000 de bucati faceau baietii aia si cand m-am uitat 20-30 de ale lor erau cat una corecta, era o executie greu de descris in cuvinte, dar si asa faceau foarte multe, nu stiu cum ducea corpul lor atat!

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E foarte bine, continuă.

| relian a răspuns:

Mai mult de 15 intr-o serie, mai exact ce inseamna asta? Ca faci 15 flotari am inteles, ce nu pricep cei cu seria aia? Adica faci 15 flotari, te opresti cateva secunde, apoi faci alte 15 sau ce faci mai exact?
Eu pot sa fac 50 de flotari, dar dupa nu mai fac nimic laughing mai faceam asa dimineata dupa ce ma trezeam, acu nu prea mai fac.
80 alea sunt flotari pe zi zici tu.
Eu nu cred ca ar trebui sa se vada ceva la ce faci tu, dar e bun ca iti mentii muschii in forma, nu ai nevoie de masa musculara.
Fcand flotari chiar si 80 pe zi, nu o sa creasca masa musculara.
Sa faci muschi trebuie sa tragi de fiare pana esti fleasca si sa maninci bine.
Grav nu-i nimic, fiecare om poate sa faca un nr de floatri, tu spui ca atat poti 15 asta e, alti nu fac nici 3 macar laughing
Forta nu creste ca faci flotari,sau ca ai muschi mari,gata ai si forta,forta este alt peste prajit,forta vine din fibrele musculare,si te nasti intru-un fel cu o anumita forta,ceva de genul cum este un cablu de otel,ala are o rezistenta din fabricare acelui cablu,nu il dobandeste pe percurs.
Tu daca esti interesat de chestii de astea,ar fi bine sa intrebi pe cei care au facut muschi, sa iti zica ce forta aveau inainte si ce forta au avut dupa.
Eu de exemplu cand am fost cu ceva muschi mai umflati nu am vazut nici o diferenta in ce priveste forta, si cand eram slab aveam aceiasi forta.
Si acum fara sa fac absolut miscare deloc, de regula nu fac miscare mai deloc laughing doara la munca ce mai ma misc nitel, stau in pat la greu laughing dar forta am vazut este la fel, fac 50 de flotari si dupa stat in pat o luna, sau sa ridic mai stiu eu ce greutate.
Ce am vazut ca nu fac fara antrenament este alergatu, daca acum alerg sa zic 1 km si deja terminat laughing iar a doa zi is praf, ma dor muschii de zici cas batut cu parul laughing Dar forta e tot acolo

| Jus7t a răspuns:

Trebuia să te interesezi și tu înainte să te apuci, nu se fac flotări în fiecare zi, mușchii tăi au nevoie și de odihnă, așa cresc ei. Fă pauză o zi între antrenamente.
Te hidratezi? Mănânci ce trebuie?
Fii perseverent, ai răbdare, o să apară și rezultatele așteptate.

| dge18 a răspuns:

Nu este ceva grav, ai lipsa condiției fizice, nu trebuie să faci doar flotări ca să reușești, încearcă să te apuci și de alergat pentru că alergatul îți întărește rezistența și vei vedea că vei putea face după flotările mai ușor fără să obosești.

| DavidIron a răspuns:

Eu fac tot de o luna antrenament, și nu puteam face nici flotări, făceam câte 12-13 și gata, acum am mai luat în forță și pot sa fac câte 20-30 într-o serie. Depinde de genetică
Tata era culturist și eu cred ca al moștenesc.
Am 1.70 înălțime, și 60 kg
Tata mă antrenat

| Cosmin86 a răspuns (pentru DavidIron):

Ai crescut in rezistenta, nu in forta. Cand faci mai multe repetari inseamna ca ai marit rezistenta, nu forta.

p.s.: tu nu stii sa scrii? Tatal tau nu te-a dat la scoala?

| DavidIron a răspuns (pentru Cosmin86):

Pentru acel â din a mă iei?
Lasă astea domnule profesor ca e din obișnuință,
PS. Am un câine pe care (Î) l iubesc, ai remarcat acel â sa ușor, bravo

| Cosmin86 a răspuns (pentru DavidIron):

Nu doar ala, mai multe. Daca nu am crescut intr-o familie de tarani,
observ rapid chestiile astea.

| DavidIron a răspuns (pentru Cosmin86):

Ok felicitări

| peanut003 a răspuns:

Da mai multe detalii.
Incearca sa faci 5-6 serii de 15 repetari, daca tot e usor faci 10 serii cu 15 repetari si eventual vei putea face mai multe. ar trebui sa iti pui niste kg pe tine, daca te duci la sala fa niste flotari cu discul in spate

| Ruskig a răspuns:

Nu inteleg cum vrei sa cresti in forta de la niste antrenamente fara cap?

| gilk a răspuns:

Daca le faci și pe alea corect e bine