| AliceAnnnnna a întrebat:

Dacă am oasele mai late pot sa ma lucrez sa fiu subțire ca fata aceasta? https://instagram.com/kristinazavarski?utm_medium=copy_l ink
Problema la mine e grosimea oaselor.
Ea s-a tonifiat și bombat foarte mult și ii este mai ușor fiind subțire.

24 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Voi copia aici textul original, in caz ca-l modifica:

"Acum 1 ora | AliceAnnnnna a întrebat:
Dacă am oasele mai late pot sa ma lucrez sa fiu subțire ca fata aceasta?
https://instagram.com/kristinazavarski?utm_medium=copy_l ink
Problema la mine e grăsimea oaselor.
Ea s-a tonifiat și bombat foarte mult și ii este mai ușor fiind subțire."


Asta-i perla zilei: "grăsimea oaselor" laughing

| floresdemayo a răspuns (pentru Violleta2022):

A scris grosimea oaselor, nu "grăsimea" oaselor.

| Violleta2022 a răspuns (pentru floresdemayo):

A re-editat textul! Eu doar am copiat fraza ei.
Pana si userul haileewatson a vazut "grase" in loc de groase.

| floresdemayo a răspuns (pentru Violleta2022):

Am înțeles. happy

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun fetita, dar tu nu vei fi niciodata subtire, fiindca esti prea puturoasa sa faci sport si incapabila sa intelegi tonele de sfaturi care ti s-au dat pana acum, la intrebarea asta obsesiva.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai fetita, uita-te ce prostii ai scris pe forum si cum le repeti fara logica.
Lasa frustrarea si comportamentul inadecvat, daca ai bun simt sau ai primit educatie de la parinti, desi se pare ca nu.
Ti-am explicat cu ceilalti useri aici, de nenumarate ori, ca fara sport si ambitie nu vei realiza nimic in viata, iar cu limba ascutita si prostia care te domina, nu vei avea nici vreun baiat care sa se uite la tine.
Pune mana serios si alearga si uita sa mai bagi in gura atata mancare, ca aceea te ingrasa.
Vad ca nu esti constienta ca ceea ce ai listat ca mananci zilnic (ciorba, salata, fasole, piepturi de pui) sunt 3000-4000 de calorii, cand tu ai avea nevoie de 1000-1500 ca sa slabesti.
Esti fata tanara si pacat de snobismul si lenea in care te complaci.

| Violleta2022 a răspuns:

@ cristidinBucuresti
Textul original a fost re-editat! Eu doar am copiat fraza ei.
Pana si userul haileewatson a vazut "grase" in loc de groase.

| Violleta2022 a răspuns:

Pacat ca nu ai bun simt si nu apreciezi raspunsurile noastre.
Vad ca ne rasplatesti din plin cu jigniri, ca dovada a lipsei bunului simt si educatiei pe care ai primit-o de la parinti.
Rusine parintilor care au crescut un asemenea specimen!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Alice nu este frumos ceea ce faci, serios nu ai dreptul sa te i ei de nimeni pe aici sa i spui tarfa si alte epitete, in primul ri nd este foarte bine ca ai un loc de munca, faptul ca maninci doar de doua ori pe zi este fix problema ta deoarece tu asa te ai obisnuit, daca ai facut sport este normal ca te ai inaltat orice sport te tonifică, ai 1, 60 deci esti destul de scundă, si 70 de kg nu esti asa slaba esti aproape bine, tie i ti lipseste respectul de sine nu te iubesti nu te accepti, singurul lucru tine mi nte, nu i mai jignii pe oameni pe TPU si nicaieri, toti gresim de ce nu vrei sa ierti, te a deranjat fata aceasta nu trebuia sa o jignesti, acum s-a intamplat, dar pe viitor daca tu îi jignesti te vor raporta la administratori si vei avea tu de suferit se va bloca contul tau, nu vei mai putea pune nicio intrebare nu vei mai putea da niciun raspuns. Fa te frumoasa mergi la coafor schimba ti freza vopseste te alta nuanta, poarta tocuri fiind scundă gaseste ti ceva ce i ti place si numa sta sa te plîngi.

| sabin89 a răspuns:

Nu te lua la harţă cu useri care scriu "nu vei fii niciodata subtire", căruia i s-a spus de mii de ori că nu trebuie al doilea "i", că se scrie "vei fi", nu "vei fii".
Nu te lua la harţă cu useri care scriu "desii se pare ca nu", căruia i s-a spus de mii de ori că e "deşi", nu "deşii".

| sabin89 a răspuns:

Nu te lua la harţă cu useri care editează răspunsurile fără să spună un simplu "mulţumesc" celor care îi ajută să scrie corect gramatical unele cuvinte, precum "vei fi" sau "deşi".

| aXy99 a răspuns:

Lungimea oaselor nu mai poate fi modificata. Poti, in schimb, sa slabesti, daca ai prea multe kg.

| VoidEternal a răspuns:

Îți faci rău singură încercând să arăți ca fetele astea. Majoritatea femeilor nu arăta așa, ele sunt excepțiile.

Învață să te accepți așa cum ești și atunci o vor face și alții.

Și poți încerca să dezvolți și alte caracteristici ale propriei persoane. Chestii care țin de personalitate, caracter, inteligența, empatie. Multe altele. Chestii pe care chiar le poți dezvolta. Și care rămân ale tale și după 35-40 de ani.

| VoidEternal a răspuns:

Cred că ideea de baza nu era că oamenii au toate oasele de aceleași fel, (adică toate sunt lungi de exemplu) ci că dimensiunile lor nu variază foarte mult de la om la om.

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu ai ce sa faci decât sa mănânci în deficit caloric și sa faci sport. Încearcă sa nu iei iei un model de ăsta, ca femeile sunt diferite în general.

| haileewatson a răspuns:

Nu exista oase "grase" sau "late". Toti oamenii au oasele la fel. Diferenta o face grasimea si musculatura.
Nu te mai compara cu alte persoane fiindca niciodata nu o sa arati ca altii. Fiecare om are corpul lui. Daca tii dieta si mergi la sala te vei tonifia si vei slabi, dar nu vei arata niciodata ca altcineva.

| aXy99 a răspuns (pentru haileewatson):

Daca nu ar exista oase mai lungi, atunci toti am avea aceeasi inaltime laughing
Evident ca exista oase mai lungi sau scurte. De aia unii au 2m, altii 1.5, unii au talia subtire, altii groasa (presupunand ca au acelasi procentaj de grasime corporala) etc.

| Mirel4412 a răspuns:

Tu toata ziua faci lucrul asta, adica te certi cu corpul tau? Gasesti scuze de la a te antrena si a tine un regim cu faptul ca ai oasele late sau grele? Nu exista asa ceva, cel putin nu la oamenii normali, ca tine. Asta e doar o scuza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu nu te ai saturat de aceleasi intrebari? Ca pui aceleasi intrebari nonstop ca un copil de 2 ani, daca nu ai alte intrebari de ce nu renunti sa mai intrebi? Axeaza te sa dai raspunsuri bune la intrebarile puse de altii si asta e, nu te poate modifica nimeni ca sa arati tu ca alea de pe Instagram sau ca alea din revistele de modă, ti am mai tot explicat de nenumarate ori ca asa esti tu construita genetic ce vrei sa faci, este ca o masina daca ea a fost fabricata Dacie degeaba vrea cineva sa o trensforme in BMW, ca nu poate nu i permite schema de fa bricatie, sau televizorul alb negru cum erau in anii 80 nimeni nu putea face dintr un tv Diamant alb negru al acelor ani, un Sony trinitron, nu avea cum, asa si in cazul tau, nu poti fi altcineva decat esti, accepta te asa cum esti ca nu ai alte solutii, decat sa te operezi si la cît de buni medici avem mori pe masa de operatie si gata, s-a rezolvat de tot situatia ta daca asta cauti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti, doar dacă îți tai bazinul cu firizul.Asa este structura ta, nu au ai ce sa faci. Încearcă sa nu mai fi frustrata și sa te acepti asa cum ești. Am citit ca ești cât o girafa, altele se plâng ca sunt prea mici de înălțime.
Măcar când ți-o da unul mai strong pe la spate nu îți rupe bazinul, îl rupi tu pe-a lui happy
Poți sa compensezi prin mărimea IQ-ului, sa le faci pe toate din 2 vorbe,băieții adora atitudinea și fetele Alpha care nu se lasă călcate în picioare, arata atitudine, ca ai încredere în tine, dacă tu acuzi atâtea complexitati, astea se reflectează /oglindesc și în ochii celor din jur, se simt unele slăbiciuni și frustrări, asta transmiți tu, tot timpul.
Nu e suficient sa te îmbraci blana, trebuie sa îți schimbi comportamentul și atitudinea. Acea acțiune când ai lovit-o pe tipa aia de 13 ani, acolo ai demonstrat ca ai foarte multe imsecuritati, și ca un copil de 13 ani te cam subjuga în fata partenerilor tai,te-o bătut la acest capitol rău de tot,de fapt tu ai pierdut,iar ea o câștigat, ce o câștigat? Mai multa confidenta în sine fata de ceea ce te privește pe tine, tu ai arătat limitele, ai eșuat lamentabil.
Ești prea plângăciosa, și nesigura pe tine, mereu cauti defecte fizice la tine, dar la cele psihice nu te-ai gândit sa le remediezi? În fapt, asta e marea problema.
Nu ai ce sa faci, decât sa îți bagi mințile în cap happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jassmia ai citit prost, ea a zis grosimea oaselor nu grasimea, pune ti ochelari daca numai vezi bine, ai citit aiurea si mai si rîzi laughing ca aia in tîrg

| nukeyly a răspuns:

1. Vrei sa fi subtire? fa miscare si manaca corect nu sub si nici supra. N-o sa-ti zica nimeni ce feng sui sa faci dar,
[[ Era serialul Nip/Tuck 2003–2010 nota 7.6/10 https://www.imdb.com/title/tt0361217/?ref_=nv_sr_srsg_0
acolo mai inveti ceva ]]

2. Cauta unu sau mai multi chirurgi plastici smen, sa fie toti pana corbului, trebuie sa ai buget infinit, vezi ce zic, daca garanteaza cu capul operatia sau se dau batuti.

3. DECI, singura varianta ramane sa:
mergi la GOD ii dai 12 palme [ o sa te IERTE INSTANT pentru ca poate ] dupa aia ii spui ce vrei dar deja el stie [.], marog, ori te remodeleaza in timp real
[[ca endul lui SPECTRE din PS1 Twisted Metal 2
https://www.youtube.com/watch?v=qn-k34dc80o
]] ori iti face un transplant de suflet si te trezesti in corpul-vas a lui subtirica kristinazavarski.
Se v-a modifica putin actuala linie temporala da o sa fi multumita, cred. SPOR.

| nukeyly a răspuns:

"Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience" - Mark Twain

| Silwian a răspuns:

NU vreau sa te jignesc.dar mai degraba ai nevoie de un psiholog! Cred ca treci prntr o perioada foarte...